SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Son Hazırlık Maçını Adana İle Oynadı

0
Güncellendi - 2017-07-27 21:00:44
EYMS Son Hazırlık Maçını Adana İle Oynadı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, hazırlık karşılaşmasında TFF 1. Lig ekibi Adanaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce’de Topuk Yaylası’nda sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor, son hazırlık karşılaşmasını geçtiğimiz sezon Süper Lig’den TFF 1. Lig’e düşen Adanaspor ile oynadı. Topuk Yaylası’nda antrenman sahasında oynanan hazırlık karşılaşmayı hakem Süleyman Abay yönetti.

Evkur Yeni Malatyaspor’un etkili olduğu ilk yarıda, Adanaspor ilk ciddi atağında golü buldu ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Evkur Yeni Malatyaspor, Eren Tozlu’nun penaltıdan kaydettiği golle sahadan 1-1 berabere ayrıldı.

Evkur Yeni Malatyaspor, hazırlık karşılaşmasında sahaya Farnolle, Dia, Sadık, Yalçın, Seth, Khalid, Chebake, Dening, Murat Yıldırım, Pereira ve Azubuike on biriyle çıktı. Adanaspor ise Fevzi, Uğur, Onur, Muharrem, Renan, Bekir, Vinícius, Tevfik, Abdülaziz, İgnacio, Bahattin Köse on biriyle mücadele etti.

Adanaspor, serinlemek için girdiği sulama kanalında boğulan 16 yaşındaki takımın altyapı futbolcusu Furkan Uruç için hazırlık karşılaşmasına siyah bantla çıktı.

İlk yarı

Dakika 7: Micheal Pereira sol çaprazdan şansını denedi top, yandan auta çıktı.

Dakika 12: Murat Yıldırım’ın uzun pasında Khalid, defansın arkasına sarktı ve topla buluştu. Vuruşunda, defansa çarpan top, kornere çıktı.

Dakika 20: Chebake’nin soldan ortasında Dening topa dokunamadı, savunma topu kornere gönderdi. Pereira’nın kullandığı korner atışında Yalçın kafayı vurdu top, kaleci Fevzi’nin kucağında kaldı.

Dakika 23: Dia’nın sola pasında Chebake hareketlendi ve ortasını yaptı. Khalid, altı pas içerisinde topa dokunamayınca kaleci Fevzi topu kontrol etti.

Dakika 25: Azubuike’nin pasında Khalid, defansın arkasına iyi hareketlendi ancak topu kontrol edemeyince Adanaspor defansı topu kornere gönderdi.

Dakika 38: Orta alanda hareketlenen Azubuike sağda Pereira’yı gördü. Pereira, yeniden pasını Azubuike’ye aktardı. Azubuike’nin ceza sahasının dışından şutunda top direk dibinden auta çıktı.

Dakika 41: Azubuike’nin yaklaşık 35 metreden şutunda top defansa çarptı ve kornere çıktı.

Dakika 44: Vinícius Santos, soldan topu taşıdı ve şutunu çekti. Kaleci Farnolle, soluna giden müdahale etmesine rağmen top, köşeden ağlarla buluştu:1-0

İkinci yarı

Dakika 46: Abdülaziz’in soldan ortasında Sadık kafayı vurdu. Kaleci Ertaç, iyi uzandı topun kornere çıkmasına engel oldu.

Dakika 48: Murat Yıldırım’ın kullandığı korner atışında arka direkte Yalçın kafayı vurdu top, auta çıktı.

Dakika 52: Rahman sol çaprazda uzak mesafeden şansını denedi top, yandan auta çıktı.

Dakika 55: Azubuike, ceza sahası dışından şansını denedi. Etkisiz şutta top, auta çıktı.

Dakika 79: Dialiba soldan Adanaspor ceza sahası içerisine girdi. Uğur’un Dialiba’ya yaptığı hareketi hakem Abay, penaltı olarak değerlendirdi. Eren Tozlu, penaltıyı gole çevirdi: 1-1

Dakika 86: Tevfik’in kullandığı serbest vuruşta, kaleci Ertaç iyi yükseldi ve çift yumrukla topu uzaklaştırdı.

Yeni Malatya Gazetesi- adanaspor.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız