SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS, Teknik Direktör Erol Bulut ile Devam Edecek

0
Güncellendi - 2018-05-31 15:35:07
EYMS, Teknik Direktör Erol Bulut ile Devam Edecek
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'de ikinci sezonunu yaşayacak olan Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Erol Bulut ile devam kararı alındı.

Süper Lig'de ilk sezonunda 43 puan toplayarak, sezonu 10.sırada tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor'da gündem sıcaklığını koruyor. Sezon başında Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından takımın başına getirilen Erol Bulut ile devam etme kararı aldı. Bulut, kendisine sunulan sözleşme süresi ve yıllık ücret konusunu yardımcı antrenörleriyle görüşürken, anlaşmanın büyük oranda sağlandığı kaydedildi. Kulüple 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Bulut'un 1+1 yıllık teklifi değerlendirdiği ve yeni sözleşmenin birkaç gün içerisinde imzalanacağı belirtildi.

Öte yandan Evkur Yeni Malatyaspor, Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısını 17 Haziran'da gerçekleştirecek. 27 Mayıs'ta Orduzu Pınarbaşı'ndaki Nurettin Soykan Tesisleri'nde yapılması planlanan Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, gerekli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 17 Haziran'a ertelenmişti. Sarı kırmızılı kulübün Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısını, 17 Haziran Pazar günü saat 10.00´da Battalgazi Yeni Belediye Binası Kongre Salonunda gerçekleştireceği kaydedildi.

20 MİLYON TL'LİK BORÇ VAR

Evkur Yeni Malatyaspor'un borcunun 20 milyon TL olduğu kaydedildi. İhlas Haber Ajansı'nın konuyla ilgili yaptığı haberde, "Süper Lig’de kulüplerin birçoğunun ekonomik dar boğazda olmasının yeni sezon öncesi transfer piyasasını olumsuz etkilemesi beklenirken, Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü 20 milyon TL’lik borcuyla mali yükü en az olan kulüplerden birisi oldu. Evkur Yeni Malatyaspor'da 17 Haziran’da yapılacak mali genel kurul toplantısı öncesi kulübün toplam borç miktarı belli oldu. Sarı-kırmızılılar, birçok kulübün ekonomik krizle boğuştuğu Süper Lig’de 20 milyon TL’lik borç rakamıyla borç yükü en az olan kulüplerden birisi olarak dikkat çekti. Vergi ve SSK borcu bulunmayan sarı-kırmızılı kulübün borç hanesindeki 20 milyonun 14 milyon 800 bin TL’lik kısmının ise döviz üzerinden transfer ettiği yabancı oyuncuların transfer ücretlerine binen kur farkı olduğu öğrenildi. Önümüzdeki günlerde yapılacak mali genel kurul toplantısında kulübün gelir- gider tablosunun kamuoyuyla paylaşılacağı sarı-kırmızılı kulüpte, tahmini bütçe de belirlenerek açıklanacak.

Sarı-kırmızılı kulüpte sezonun tamamlanmasının ardından futbolcularının vadesi gelmiş alacaklarının tamamına yakınının çek ve nakit olarak ödenerek, borç yükünün önemli bir kısmının da temizlendiği öğrenildi" ifadelerine yer verildi.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / (İha)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

30 yorum yapılmış

  • Vahap (5 yıl önce)
    Ya arkadaşlar yani Erol hoca resmen kaldımı uzattımı imza attımı hiç gerçek Haber Yok
    0
    0
    Yanıtla
  • eray (5 yıl önce)
    Dogru karar erol hoca sehri ve takimi taniyor kim gelirse gelsin erol hoca kadar faydali olamaz borc meseleside azubukeyi sat 5 milyon euroya borc falan kalmaz , galatasaray zaten istiyor ver gitsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Karaçorlu (5 yıl önce)
    Y.Malatyaspor yöneticileri malatya lı büyük işadamları ile diyalog oluşturmaları gerekir. İstanbul da ki işadamının gönlünü alıp takımın etrafında kenetlenmeleri için ne yapılıyorsa yapılsın bu takım kolay kolay düşmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Sayın başkan Adil gevrek malatyasporun en büyük şansıdır.Önce onu tebrik etmek gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet y (5 yıl önce)
    Erol hoca hayirli olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal AKGÜL (5 yıl önce)
    Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü 20 milyon TL’lik borcuyla mali yükü en az olan kulüplerden birisi oldu. Bu borç süperlig de oynayan bir kulüp için devede kulak kalır. 4 -5 iyi futbolcu transferiyle UAF ye kalabiliriz inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet yılmaz (5 yıl önce)
    Takımımız için yi ve olumlu bir karar,destekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (5 yıl önce)
    Bu gün Adil Gevrek adamın dibidir diye poh pohlayanlar yıl sonunda takımın ptt 1'ci lig takımları arasına girdiğinde ne diyeceklerini şimdiden çok merak ediyorum.Malatyaspor iyi yönetilmiyor bütün takımlar transfer için harıl harıl çalışırken bizim yöneticiler transfer sezonunun sonunu bekliyor dışarıda kalmış futbolcularla takımı güçlendirmeyi düşünüyor. Belkide Malatyaya yakışanda bu olsa gerek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalanınız batsın.sezon biteli daha iki hafta geçmedi.Takımlar harıl harıl çalışıyormuş.Sizin dedikodular harıl harıl çalışıyor.Kim ne yapmış.Şampiyonluğa oynuyan takımlar bile başlamadı.Takım nasıl iyi yönetilmiyorda.Ligi 10.Bitirdi.Yazdıklarınızın hepsinin içi boş kardeşim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (5 yıl önce)
    Adamın 1 yıl daha sözleşmesinin olması,onun garanti bir yıl daha çalışacağı anlamına gelmez Ayrıca,Kendiside ,menejerleri vasıtasıyla Antalya ile irtibata geçtiğini doğruladı.Gideceği konusunda sadece Malatya haber değil Tüm haber ajanslarında yer aldı.Ortada yalancı,falan yok.Erol hoca son anda geri döndü sayılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sözcü (5 yıl önce)Kamil isimli kullanıcı yorumuna
    Kendi piyasasını yükselten adamla çalışmak resmen zavallılıktır hoca yok sanki memlekette al yılmaz Vural İ
    0
    0
    Yanıtla
  • basharikli (5 yıl önce)Sözcü isimli kullanıcı yorumuna
    yav he he al yilmaz vural i gözünü ac kapat ptt1.ligdeyiz biraz objetif olalim arkadaslar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz Vural mı.?Alooo.30 küsür takım çalıştırdı.Ne yapıyo şu anda,ben sana söyleyeyim.Boş istersen sen al,şakla lazım olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (5 yıl önce)
    Eolu Frankfurt da Top oynarkern tanırım Ama Hocalığı bam başka gönlümüzde taht kurdun eğer kalmasaydın çok üzülecektik baskanada çok darîlacaktık allahîm yar ve yardîmcınız olsun daha yukarılara diyerek kucaklîyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Devam karari dogrudur, istikrar basariyi getirir Örnegin basaksehir
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Yapilacak,hocanin yaninda,olmak,destek,vermek, Transferleri,erol,hoca,yapsin,ve,yonetim,her,maca, Gore,bilet,fiyati,yapmayin,ornek,10, 20,tl,yapin, Stat,her,macda,ful,,dolar
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    Helal olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (5 yıl önce)
    ne borcu ya dünya para geldi noldu bu paralar..ilk yıl 20 milyon 2.yıl 50 milyon sonarsı hüsran
    0
    0
    Yanıtla
  • VAHAP (5 yıl önce)
    klüp böyle yönetilir ,olmayan para harcanmaz başkan gelire göre harcıyor yoksa yalçın vakaları çok yaşanır destek olan yok. başkan yolun açık olsun kararların hepsi doğru
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (5 yıl önce)
    Adamın daha 1 yılık sözleşmesi var gitti gidiyor nereye gitti yaptığınız yalan haberlere nereye uçtu tabii ida diye bir kelime bulmuşsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    20 milyon TL! Şaşkınlık içindeyiz! Eldeki futbolcular satılarak öncelikle bu borç kapatılmalı ve yeni transfer istemiyoruz. Gerekirse küme düşelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • SENİN FİKRİN HAKİKATEN KİMSENİN AKLINA GELMEMİŞTİ ( HAS ) İŞTE FUTBOL BİLGİSİ BU OLSA GEREK... HATA OLMADI SAHİBİNDEN.COM 'A KOYALIM SATALIM...
    0
    0
    Yanıtla
  • Benim daha iyi fikrim var.Klübü kapatalım.Daha ekonomik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanin neşeli tiplerine hayranım yaw ne güldürdün?? Allah seni bu dunya da borclu bırakmasın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (5 yıl önce)Emrah isimli kullanıcı yorumuna
    20 milyon TL Malatya'nın borcu. Bunu ödeyebilecek kimse var mı? Artı bu kadar para nereye gitti. Bu işin sonu Malatyaspor gibi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen 20 milyon nereye gitti diyorsunda o açıklanır , süper lige çıkış parası 50 milyon nereye gitti onu sor söylesinler bu kulüp 1. Ligden 5 milyon borclan çıktı 50 milyon geldi borç 20 oldu aldığımız futbolcuda yok doğru dürüst hepsi kiralık
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilmeden ezber yorum yapmayın.Bu para nereye gitti demek cahilliktir.Malatyaspor TFF den parasının büyük bir kısmını almadı.Yaw bilmediğiniz konuda yorum yapmak zorundamısınız?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilmiyorsan ogreteyim sana takım süper lige çıkar çıkmaz 50 milyon tl nın yüzde 35 ini aldı 2017 30 haziranda bu parayı aldı geride kalanisada 12 ay taksitler halinde alındı bu tff nın sitesindeki açıklama idi süper lige çıkan takımların paraları bu şekilde ödenecek diyerek 2017 mayıs ayında yapılan açıklamaydi sorgulanmayı bir türlü kabullenemeyen kulüpler sonunda bir takım şahısların menfaatleri doğrultusunda batarak alt liglere paraşütsüz düşüyor süper ligde geleni gideni kamuoyu ile paylaşmayan 4 kulup den biriyiz neden para konusunu açıklamadan rahatsız oluyorlar anlamıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Fanatik (5 yıl önce)
    ADİL BAŞKAN ADAMIN DİBİDİR.EROL HOCA HOCALARİN PİRİDİR.MUKEMMEL BİR HABERRR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet genç (5 yıl önce)
    Sağol be hocam delikanligini göstersin tsk..
    0
    0
    Yanıtla