SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS U21 Beşiktaş'ı Tek Golle Devirdi

0
Güncellendi - 2019-02-15 15:56:33
EYMS U21 Beşiktaş'ı Tek Golle Devirdi
A- A+ PAYLAŞ

U21 Süper Ligi'nde 22.haftanın açılış karşılaşmasında Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı, Beşiktaş U21 takımını Berkan Durdu'nun attığı golle 1-0 kazandı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde oynanan karşılaşmayı Burak Canpolat, Özcan Şimşek, Samet Kaya hakem üçlüsü yönetti.

Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı sahaya Cihad Herdili, Emre Akcebe, Kadir Fırat, Fatih Gürden, Mehmet Zencirkıran, Şeref Can, Furkan Doğan, İsmail Baran Karakoç, Bilal Barman, Berkan Durdu, İbrahim Öztürk on biriyle çıktı.

Beşiktaş U21 takımı ise Ersin Destanoğlu, Metin Güler, Tolga Armağan, Ege Atlam, Yusuf Bildik, Berkay Can, Marlon Bülent Üçüncü, Kayra Kartal Yılmaz, Uygar Ata Ergeç, Erdem Seçgin, Hüseyin Seylığlı on biriyle mücadele etti.

Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlanırken, Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı, 55.dakikada Berkan Durdu'nun kaydettiği golle karşılaşmayı 1-0 kazandı.

Karşılaşma sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımının teknik sorumlusu Murat Kurt, "Güzel bir maç oldu. Kulübümüzü en güzel şekilde temsil etmeye gayret ettik. İyi bir mücadeleyle Beşiktaş'ı mağlup ettik. Altyapıdan güzel işler yapmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımına galibiyeti getiren golü kaydeden Berkan Durdu ise "Zor bir maç oldu. Zorlu geçeceğini biliyorduk. Kazandık, mutluyuz. Bir gol attım, 2-3 gol daha atabilirdim ama kaleci iyi çıkarttı. 1-0 kazandık, mutluyuz, bu şekilde devam edeceğiz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız