SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS U21'de Galibiyet Peşinde

0
Güncellendi - 2017-11-24 02:14:44
EYMS U21'de Galibiyet Peşinde
A- A+ PAYLAŞ

U21 Süper Ligi’nde mücadele eden Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında Beşiktaş’ı yenerek, yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

  Lig’de geride kalan 3 haftada Gençlerbirliği’ne 4-0, Medipol Başakşehir’e 2-1, Aytemiz Alanyaspor’a 2-0 mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımında gözler Beşiktaş karşılaşmasına çevrildi.

  Ligde geride kalan 3 haftayı puansız tamamlayan sarı kırmızılılar, 13.haftada Cumartesi günü 12.30’da Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Malatya temsilcisi, geride kalan 3 haftada alınan mağlubiyetleri unutturmak ve yeniden çıkışa geçmek için Beşiktaş karşısında mutlak 3 puanı hedefliyor.

  Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı, ligde geride kalan 12 haftada 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile 17 puan topladı. Sarı kırmızılılar, 10.sırada yer alıyor.

  Ligde ikinci sıradaki Beşiktaş ise 12 haftada 8 galibiyet, 3 beraberlik, 1’de mağlubiyet alarak 27 puan topladı.

  Evkur Yeni Malatyaspor’da kart cezalıları Emre Akcebe ile Eyyüp Uçar, Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız