SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'EYMS Yalçın Ayhan İle Yolları Ayıracak'

0
Güncellendi - 2017-12-20 16:11:39
'EYMS Yalçın Ayhan İle Yolları Ayıracak'
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’da aldığı süresiz kadro dışı cezasından dolayı takımdan ayrı çalışan tecrübeli futbolcu Yalçın Ayhan ile devre arasında yolların ayrılacağı belirtiliyor.

Devre arası kampına davet edileceği belirtilen 35 yaşındaki futbolcunun burada yönetimle birlikte kendisine gelen teklifleri değerlendireceği ifade ediliyor. Yaklaşık 1 aydır takımdan ayrı çalışan Yalçın Ayhan’ın çok kez affedilmesi gündeme gelse de buna Teknik Direktör Erol Bulut başta olmak üzere yönetimin önemli bir bölümü karşı çıkmıştı.

Ligde oynanan en kritik maçlarda affedilmeyen Yalçın’ın bundan sonraki süreçte affedilmesinin söz konusu olmayacağı, tecrübeli futbolcuyla devre arasında yolların ayrılacağı öğrenildi.

Süper Lig’den teklif aldığı öğrenilen başarılı savunmacıyla yolları ayırmayı planlayan sarı-kırmızılı yönetimin, devre arası transferinde en az Yalçın kalitesinde bir stoper transferi yapacağı bildirildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)
    AKLIN YOLU BİRDİR GÖNDERİN GİTSİN! TRANSFER EDİLDİĞİ İLK GÜN YAZDIĞIM YORUMUMDA DA BELİRTTİĞİM ÜZERE YALÇIN EFENDİ AYNEN BAŞAKŞEHİRDEKİ EMRE BELÖZOĞLU GİBİ F.BAHÇEDEKİ KALECİ VOLKAN GİBİ BJK DEKİ CANER GİBİ ZAMANINDA G.SARAYDAKİ BÜLENT KORKMAZ GİBİ VS. BUNLAR TÜRK FUTBOLUNUN ÇİRKİN YÜZLERİDİR! DİKKAT EDİN GİTTİKLERİ HER TAKIMDA İKİLİK ÇIKARAN KAVGA VE HUZURSUZLUK ÇIKARMALARIYLA ADLARINI DUYURMUŞ KİŞİLERDİR! ZATEN YALÇIN BİZE GELMEDEN ÖNCE BAŞAKŞEHİRDE EMRE VE KALECİ VOLKAN BABACAN İLE BİRLİKTE MAÇ SONU STAD ÖNÜNDE BİR GAZETECİYİ DÖVMELERİYLE GÜNDEME GELMİŞLERDİ! ÜSTELİK BU ADAM MALATYAYA GELDİKTEN SONRA DA RAHAT DURMAMIŞ VE KULÜP ŞOFÖRÜYLE KAVGA EDİP O GARİBAN ADAMIN İŞİNE SON VERİLMESİNE NEDEN OLUP EKMEĞİNDEN BİLE ETMİŞTİR! KİMDİR BU YALÇIN AYHAN NEDİR CÜRÜMÜ NEDİR NE BAŞARISI VARDIR OLAĞANÜSTÜ BİR FUTBOLCUMUDUR HİÇ BULUNMAZ HİNT KUMAŞIMIDIR ANLAMIYORUM? ONU SAVUNMAK KADAR YANLIŞ VE TARAFLI BİR YAKLAŞIM İÇİNE HİÇ BİR MALATYASPOR TARAFTARI KİMSE GİRMESİN! ÇÜNKÜ MAL ORTADADIR ALANIN ELİNDE PATLAR ÜSTELİK YAŞI OLMUŞ 35 GİDİP EMEKLİ OLSUN ARTIK...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Devre arasındaki en büyük transfer YALÇIN AYHANın affedilmesi olur,bıraksanız onun kalitesinde oyuncu alabilirmisiniz..??????????????????????????
    0
    0
    Yanıtla
  • BEKİR SITKI (6 yıl önce)
    işi gücü ras gelsin bizden uzak olsun......
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    zaten futbol hayatının son günleri.istesede gelecek sezon takımda olamayacak.Davranışları diğer futbolcularıda etkiler.Genç yetenekler bulmamız gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Yalçın disiplinsiz bir futbolcu.Şoför döver.Kulüp aşçısını döver.Başkan çağırır gitmez.Başkanın telefonlarına çıkmaz.Bugün bunları yapan ilerde ne yapar bilinmez.En iyisi sezon ortasında gönderip yerine bir stoper almaktır.Yalçın MALATYASPOR kulübünden büyük değildir.Hiç kimse vazgeçilmez değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (6 yıl önce)
    Kendinize gelin beyler yalcın yollanirmi
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (6 yıl önce)
    Gitmesi de lazimdi yalcindan olmaz kusura bakmayin da onun tarzinda ne oyuncular var yonetim iyi bi karar almiş
    0
    0
    Yanıtla
  • İrfan44 (6 yıl önce)
    Adil Gevrek, Erol Bulut ve Yalçın Ayhan toplantı sonrası anlaştılar 3 ocak taki kamp çalışmalarına katılacak ama sonra ne olur bilemeyiz yönetim de Yalçın Ayhan göndermek istemiyor çünkü yerine alınacak transferin maliyeti yüksek olur diye,
    0
    0
    Yanıtla
  • Gezgin44 (6 yıl önce)
    Galatasaray macini kazanmasaydik peki sormak istiyorum gonderilecekmiydi
    0
    0
    Yanıtla
  • gökmen (6 yıl önce)
    BU ADAM NE YAPTI 1. AĞIZDAN ADİL GEVREK BEYDEN ADAM AKILLI Bİ AÇIKLAMA YAPILMADI HALA VE ŞİMDİ GÖNDERİLEÇEK DENİLİYOR NE YAPTI ARKADAŞ HER KAFADAN Bİ SES ALAÇAKLARIMI İSTEMESİ? YOKSA OTOBÜS ŞÖFÖRÜYLE KAVGASIMI? YOKSA TOPLANTIYA KATILMAMASIMI? GERÇEKTEN PROFESYONEL Bİ YÖNETİMİMZ VAR ZATEN ŞU DAKİKADAN SONRA YALÇIN AYHAN LA OLMAZ DA GEREKÇESİ NE ???????????????
    0
    0
    Yanıtla