SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Kasımpaşa Karşısında İlk Galibiyeti Arıyor

0
Güncellendi - 2019-04-29 22:16:54
EYMS Kasımpaşa Karşısında İlk Galibiyeti Arıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 30’uncu haftasında Pazartesi akşam 20.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Kasımpaşa’yı konuk edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, şuana kadar galibiyet alamadığı rakibini sahasında devirmenin hesaplarını yapıyor.

Ziraat Türkiye Kupası'na yarı finalde veda eden Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'de kalan son 5 karşılaşmada istediği sonuçları almak istiyor. Sarı kırmızılılarda kalan son 5 maçta takımın başında sportif direktör Ali Ravcı olacak.

Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Ligin 30'uncu haftasında Pazartesi akşam 20.00'da Yeni Malatya Stadyumu'nda İstanbul temsilcisi Kasımpaşa'yı konuk edecek. Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final rövanş maçında sahasında Galatasaray'a 5-2 mağlup olan ve kupaya veda eden sarı kırmızılılar, ligde kalan maçlarında iyi sonuçlar alarak en azından ilk 6 hedefinin içerisinde sezonu tamamlamayı amaçlıyor.

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de geride kalan 29 hafta sonunda 38 puan toplayabildi. Sarı kırmızılılar, oynadığı 29 karşılaşmada 10 kez galip gelirken, diğer karşılaşmalarda 8 beraberlik, 11'de mağlubiyet aldı. Evkur Yeni Malatyaspor, ligde şuana kadar topladığı 38 puanın 29'unu ligin ilk yarısında kazanırken, ikinci yarıda 12 maçlık periyotta hanesine sadece 9 puan yazdırabildi.

Sezona iyi başlayan İstanbul ekibi Kasımpaşa, ikinci yarıda büyük düşüş yaşayan takımlar arasında yer alıyor. Sezonun ilk yarısında 29 puan toplayan Kasımpaşa, aynı performansı ligin ikinci yarısında sergileyemedi. İstanbul temsilcisi, ikinci yarıda geride kalan 12 haftada sadece 9 puan toplayabildi. Kasımpaşa, 29 hafta sonunda 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 13'te mağlubiyetle 38 puan kazanabildi. Evkur Yeni Malatyaspor Süper Lig'de oynadığı son 5 karşılaşmada 4, Kasımpaşa ise 8 puan toplayabildi.

Evkur Yeni Malatyaspor ile Kasımpaşa daha önce 3 kez karşı karşıya geldi. 2 karşılaşma Kasımpaşa'nın üstünlüğüyle sonuçlanırken, 1 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

İki takım tarihlerinde ilk olarak geçtiğimiz sezon Süper Lig'de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşmayı Kasımpaşa 3-2 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya'da oynanan karşılaşma ise 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

Evkur Yeni Malatyaspor ile Kasımpaşa, bu sezon bir kez daha Süper Lig'de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşmayı Kasımpaşa 3-0 kazandı.

Evkur Yeni Malatyaspor-Kasımpaşa mücadelesini Ankara Bölgesi Süper Lig Hakemi Serkan Tokat yönetecek. Tokat'ın yardımcılıklarını Ankara Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemleri Serkan Olguncan ile Asım Yusuf Öz yapacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • AHMET (5 yıl önce)
    gençler bu gidişat kötü.havalar ısınıyor,ramazan geliyor.toplam da 6 puan alın bu 5 maçta 44 puanla ligi 11. bitirin.Seneye de Allah cc kerim.Bülent korkmaz gelecek ve çoğunuzu gönderecek....Seneye tekrar 1. lig de olabiliriz.TRT maçları canlı verecek. bizlerde rahat rahat seyreder ve süperliğe çıkmayı bekleriz...
    0
    0
    Yanıtla