SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'de Boutaib'in Yerine O Gündemde

0
Güncellendi - 2019-01-05 05:09:45
EYMS'de Boutaib'in Yerine O Gündemde
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, Fas asıllı golcüsü Khalid Boutaib’in Mısır ekibi Zamalek’e transfer olması sonrası forvet için arayışı içerisine girdi. Sarı kırmızılıların, forvet hattı için Galatasaray’ın yollarını ayırma kararı aldığı Eren Derdiyok’u gündemine aldığı öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig’de ilk yarıyı iyi geçiren Evkur Yeni Malatyaspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdürüyor. Bir yandan transfer çalışmalarını yürüten yönetim ise diğer yandan oyuncularına gelen teklifleri değerlendiriyor.

Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin ardından Galatasaray’ında takımın genç stoperi Sadık Çiftpınar’ı gündemine almasıyla birlikte yönetim, gelen teklifleri değerlendirmeye alırken, takımın golcü oyuncusu Khalid Boutaib, sessiz sedasız Mısır ekibi Zamalek’e transfer oldu.

Takımın en istikrarlı oyuncuları arasında yer alan, özellikle geçen sezon ligde ve Fas Milli Takımı’nda attığı gollerle dikkat çeken Khalid Boutaib’in takımdan ayrılmasının ardından yönetim forvet arayışına girdi. Yönetim, Boutaib’in transferi sonrası Galatarasay’ın yollarını ayırmaya hazırlandığı Eren Derdiyok için harekete geçti.

Galatasaray’ın takımın stoperi Sadık Çiftpınar için harekete geçmesinin ardından Eren Derdiyok ile Sadık Çiftpınar’ın takas edilebileceği ileri sürüldü. Öte yandan Erden Derdiyok için Almanya’dan da bazı kulüplerin devreye girebileceği öğrenildi.

Galatasaray’ın teknik patronu Fatih Terim, Eren Derdiyok ile ilgili yaptığı açıklamada, “Serdar'ı da Eren'i de çok seviyorum. Her iki oyuncumu da çok seviyorum. Onlara, kariyerlerine ve yeteneklerine de saygı duyuyorum. Ancak birlikte çalışma kültürlerimizin farklı olduğunu düşünüyorum. Yazılıp çizildiği gibi bir günlük bir mevzu da değil bu karar. Bu nedenle teknik olarak sezon sonuna kadar kadro planlamamızda yoklar. Yolları açık olsun, çok başarılı olsunlar isterim. Bugüne kadar ki katkıları için de hem kendi adıma, hem de teknik ekibim adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BOUTAİB EŞYALARINI TOPLADI

Bu arada  Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un golcüsü Khalid Boutaib, Malatya’ya gelerek eşyalarını topladı. Sessiz sedasız Malatya’ya gelen Boutaib, sosyal medya hesabında Malatya Havalimanı’nın görüntüsünü paylaştı.

Evkur Yeni Malatyaspor'un Fas asıllı forvet oyuncusu Khalid Boutaib'in Mısır ekibi Zamelek ile her konuda anlaştı. Transferde imza aşamasına gelinirken, Khalid Boutaib ise takıma veda etmeye hazırlanıyor.

Evkur Yeni Malatyaspor’un Faslı forveti Khalid Boutaib’e Mısır ekibi Zamalek talip olmuş ve taraflar her konuda anlaşma sağlamıştı. Transferin gerçekleşmesi için imzaların atılmasının an meselesi olduğu kaydedilirken, takımın Antalya’daki kamp çalışmalarına katılmayan Khalid’in Malatya’ya gelerek eşyalarını topladığı öğrenildi.

Güncel piyasa değeri 2 milyon Euro olan 31 yaşındaki Khalid Boutaib, Evkur Yeni Malatyaspor'dan önce İstres, Ajaccio ve Strasbourg takımlarının formalarını giydi.

Fas Milli Takımıyla 20 karşılaşmada 8 gol kaydeden Khalid Boutaib, Evkur Yeni Malatyaspor formasıyla 51 karşılaşmada 17 gol kaydedip, 9'da asist yaptı.

Bu sezon Süper Lig'de 16 karşılaşmada bin 236 dakika görev alan Boutaib, 4 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • necdet özdemir (5 yıl önce)
    kimse kusura bakmasın. buralarda hocayada futbolcuyada bilip bilmeden toptan anlamayan adamlar yorum yapıp duruyorlar. takım ligde üçüncü sırada stada bakın maç ortalaması kaç kişi önce stad dolmalı sonra yorum yapmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • adnan (5 yıl önce)
    kendizi üzmeyin erenle malatyanın işi olmaz reklam başka birsey degil
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Barış Alıcı ve Yiğithan iyi transferler fakat sakın ola bu adama bulaşmayın! çok büyük yanlış olur. kendi kulübünde istenmeyen adamları getirip bozmayın takımı!
    0
    0
    Yanıtla
  • Faik (5 yıl önce)
    Aslında Malatyaspor çok iyi bir iş yaptı ve 32 yaşındaki boutabi iyi bir fiyata sattı.Ben başka bir durumdan bahsedeceğim..Her hafta burada futboldan ahkam kesip Hocaya bile akıl veren bir takım taraftarlar bu adamı geldiği günden beri hep eleştirdiler enfazla oynuyan,en çok gol atan ,defans dahil her mevkide oynuyan,oynatılan ,adam eksiltme özellilklerine sahip boutaibi bir türlü anlıyamadılar.Bir futbolcu bu kadar eleştirilmez yahu.İşte gitti.bakalım bu fiayata 800.000 euroya. bir yılda bu ligde 17 gol atabilecek,kaleye kadar gelip top çıkaracak futbolcu bulabilecekmiyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Faik (5 yıl önce)
    boutaibe şimdi kıymetli oldu öylemi?.Her hafta burada futboldan ahkam kesip Hocaya bile akıl veren bir takım FUTBOL ADAMLARI! bu adamı geldiği günden beri hep eleştirdiler enfazla oynuyan,en çok gol atan ,defans dahil her mevkide oynuyan,oynatılan ,adam eksiltme özellilklerine sahip boutaibi bir türlü anlıyamadılar.Bir futbolcu bu kadar eleştirilmez yahu.İşte gitti.Getirin bakalım 800.000 euroya bir futbolcu bir yılda bu ligde 17 gol atabilecek,kaleye kadar gelip top çıkaracak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Bize yaramaz Galatasaray da bireysel futbolcu Cok ken gol atamiyordu Bizde Hic is yapmaz.Eren Tozlu cok Cok daha kaliteli . Kizilyildizdan Milan Pavkov arastirilmali Genc kaliteli ilerde satilabilir Hic olmazsa Seleznyov bir yere imza atmadiysa Eski fenerbahce li fernandao tabiki takimin bütcesini zorlamiyorsa Sezon sonu icin Fernández Alanyaspordan süper olurdu
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (5 yıl önce)
    Gelen gideni aratır o verem etti bu kanser eder
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (5 yıl önce)
    Bu bizim takima yaramaz sürekli sakatim diye oynamaz bunun parasina cok daha iyiler alinir
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Kesinlikle yaramaz.
    0
    0
    Yanıtla