SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'li Futbolcuların Yalçın Ayhan Protestosu

0
Güncellendi - 2017-11-27 17:19:15
EYMS'li Futbolcuların Yalçın Ayhan Protestosu
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da ‘disiplinsiz hareketleri’ nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılan takım kaptanı Yalçın Ayhan ile ilgili son kararı yönetim verecek.

Takımın tecrübeli defans oyuncusu Yalçın Ayhan, Beşiktaş maçı sonrası yönetimin aldığı kararla süresiz kadro dışı bırakıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan kulüp basın sözcüsü Erdal Gündüz, “2017-2018 Futbol sezonu başında transfer ettiğimiz futbolcumuz Yalçın Ayhan, yönetim kurulumuzun yaptığı toplantı sonrası fikir birliğinde almış olduğu karar gereği disiplinsizlik ve benzeri uygun olmayan davranışlar nedeni ile süresiz kadro dışı bırakılması zaruri hale gelmiştir. Hiç bir kişi veya kişiler hiç bir sebep veya nedenle şerefli kulübümüz ve asil taraftarlarımızdan üstün olamaz. Konu ile ilgili detaylı gerekçeler önümüzdeki günlerde başkanımız Adil Gevrek tarafından açıklanacaktır” ifadelerine yer verdi.

ÜÇ İDDİA GÜNDEMDE

Yalçın Ayhan’ın kadro dışı bırakılmasıyla ilgili yönetim kurulunun ortak açıklamasında ‘disiplinsizlik ve benzeri uygun olmayan davranışlar’ olduğu ileri sürüldü.

Birinci iddiada Ayhan’ın Aytemiz Alanyaspor deplasmanında yöneticiler ile tartışma yaşadığı belirtilirken, ikinci iddiada ise kulüp başkanı Adil Gevrek’in Malatya’daki tesislerde yapacağı toplantıya daha önceden haber verilmesine karşın Yalçın Ayhan’ın katılmadığı yer aldı. Bir diğer iddia ise Ayhan’ın takım kaptanı olarak yönetimle futbolcuların prim alacaklarını konuştuğu ve bu durumdan dolayı sıkıntı yaşandığı.

“BİZİ BAĞRINA BASAN ADAM BAŞIMIZIN TACIDIR”

Evkur Yeni Malatyaspor’un taraftar grubu Derebeyleri’de konuyla ilgili açıklama yaptı. Derebeyleri, açıklamada, “Alınan bilgiye göre, yöneticilerimizden biri Yalçın Ayhan’a ‘senin yüzünden gol yiyorduk’ demedi üzerine yaşanan taşkınlık neticesiyle Yalçın süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır. Yalçın bu takımın, defansın bel kemiği. Daha öncede takım otobüs şoförüyle tartışan Yalçın’ın haklı olduğunu bir Malatya biliyordu ve bu konuda da sonuna kadar arkasındayız. Bu konunun takipçisiyiz. Yalçın Ayhan Malatyasporsuz olmaz. Bizi bağrına basan adam başımızın tacıdır” ifadelerine yer verdi.

AYHAN’IN KADRO DIŞI KALMASI TAKIMI NASIL ETKİLEYECEK?

Evkur Yeni Malatyaspor’da Yalçın Ayhan’ın Beşiktaş maçı sonrası süresiz kadro dışı bırakılması takımada yansıdı.

Yönetimin ani kararıyla Yalçın Ayhan’ın süresiz kadro dışı bırakılması sonrası bazı oyuncular protestoda bulundu. Antrenmana çıkmayan futbolcular, kararı protesto ederken, teknik heyet büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Sportif direktör Ali Ravcı ile teknik direktör Erol Bulut, oyuncularla konuşarak krizi çözdü ancak yaşanan durumun Osmanlıspor ile oynanacak kupa, ardından da Teleset Mobilya Akhisarspor ile 14.haftada oynanacak lig maçına nasıl yansıyacağı merak konusu oldu.

BİR HAFTA İZİN ALMIŞ

Yalçın Ayhan’ın süresiz kadro dışı bırakılmasının ardından bir hafta izin aldığı öğrenildi. Yönetimin tecrübeli oyuncuyla ilgili alacağı karara göre Ayhan ya altyapıyla antrenmanlara çıkacak ya da özel bir antrenör nezaretinde çalışma yapacak.

Yerli futbolcuların ise Ayhan’ın prim alacaklarını yönetime iletmesinin ardından ‘bizim için kadro dışı kaldı’ diyerek, antrenmanı protesto ettikleri ileri sürüldü.

KULÜP ŞOFÖRÜYLE KAVGA EDİP, CEZA ALMAMIŞTI

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da, ligin 7.haftasında Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanan Atiker Konyaspor maçı sonrası takım kaptanı Yalçın Ayhan ile takım otobüsünün şoförü Zafer Çubukçu arasında yaşanan kavga sonrası yönetim Ayhan’a ceza vermemişti.

Yaşanan kavganın ardından açıklama yapan kulüp, “Futbolcumuz Yalçın Ayhan hakkında ulusal ve yerel basında çıkan haberler bizi derinden üzmüştür. Futbolcumuz Yalçın Ayhan, Yeni Malatyaspor-Konyaspor karşılaşmasındaki hakem hataları ve verilmeyen golden dolayı maç bitiminde yaşanan yüksek gerilim ve adrenalinin tavan yaptığı bir ortamda kulüp şoförümüz ile her kulüpte olan ufak bir tartışma yaşamıştır. Sosyal medyada ve ulusal medyada verilmeyen nizami golümüzü konuşmayıp bu basit olayı medyaya taşıyanları kınıyoruz. Konuyla ilgili yönetim kurulumuz kulüp yetkililerinden gerekli bilgileri topladıktan sonra gerekli yaptırımı uygulayacaktır” demişti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

38 yorum yapılmış

  • Alp Eren (6 yıl önce)
    Askeri ücretin 1400 tl olduğu bir ülkede 3 trilyon para alan adam efendi olacak takımı için çalışacak yok öyle bir dünya , futbol 11 kişi ile oynanıyor bu gider daha iyisi gelir bu saatten sonra Yalçın Ayhan Malatyaspor'a fayda değil zarar verir . Süper ligde 18 takım var onlarda Yalçın Ayhan yok noluyor hepsi küme düşüyor vay bizde Yalçın Ayhan yok diye. Dünyada onbinlerce Yalçın Ayhan var ama malatyaspor 1 tane kendine emanet edilen kaptanlığın, formanın kadrini bilecek. Bilmiyorsa işi gücü rast gelsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • nüvit topaloğlu (6 yıl önce)
    Sıkıntıları baştan düşünelim, Ertuğrul hoca geldi ve gitti, şimdi de bu olay . Demek öncelikle yönetimde sıkıntı var, yani yönetilememe durumu var bu açık. Yoksa Ertuğrul'da Yalçın'da haksız olabilirler, hele Yalçın'ın haksız olması çok mümkün. Ama bu durum sıkıntıyı çözemez. Ne Adil Gerek ne de Ali Ravcı bu yerlerin adamı değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAHAP (6 yıl önce)
    yalçın haklı olsa bile para için başkana ve camiaya saygısıszlık yapamaz, kimse malatyasporun üstünde değildir. konuyu uzatmayalım bir futbolcuya bağlı ise o takım bitmiş demektir, yalçın yaptığı 2 oldu özür dilesin kaptanlığın gereğini yapsın gemiyi en son terk edecek adam böyle yapmaz,her şey para değildir,sevildiğin yere yanlış yapma herkes seni seviyor affeder
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Bir an önce tatlıya bağlansın.Yalçın sevdiğimiz bir oyuncumuz ve kaptanımız.Ertuğrul sağlamın durumuna düşmemesini umut ederim.Kadro dışı bırakılacak birisi varsa Bautaib olmalıdır.ilk maçlardaki Bautaib ten eser yok.Biraz ciddi oynasa Beşiktaşı yenerdik.Adeta bilerek gol kaçırdı.gördüğü kartlarada bakılırsa hiç oynamaya niyeti yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Bu Kulubün Hocası.Menejeri ne iş yapar kimse kem, küm etmesin bu işleri bunlar çözer kaptanı seyircinin önüne atmayın,yarın aynı şey sizinde başınıza gelir........
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (6 yıl önce)
    adam gibi adam yalçın ayhan..bu yönetim değilmiydi şampiyonluk primini vermemek için futbolcuları takımdan gönderen.. Daha profesyonel bir yönetim istiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Vlkn44 (6 yıl önce)
    Konu futbolcularin alacaklarindan ibarettir.Yalçin ayhanin gitmesindeki tek sorumlu başkan Adil gevrektir.Ayni gün Yalçin Ayhana Osmanlispordan teklif gelmistir birak gel devre arasi alalim sebi diye.Kimse ortaligi bulandirip konuyu saptirmasin.Yok efendim kulupten ve degerli malatyaspor taraftarindan ustun degildir diye.Yalcin ayhan taraftar yada camia ile sorun yasamamistir.Siyasilerin kuklasi olmaktan çik onurlu bir sekilde istifa et başkan...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal AKGÜL (6 yıl önce)
    BÜLENT-YAVUZCA-MEHMET-ALP-AYDINBABA Sizin Mas taraftarı olmadığınız aşikar Gidin elazığspora yorum yapın Gölge etmeyin başka ihsan istemez Messi bile olsa kimse yönetime karşı burnunun dikine gidemez. MALATYASPOR düşsede süperligde kalsada Yönetimin arkasındayız. Bu futbolcunun pirelenme sebebi bence 4 büyüklerden iyi bir teklif almasıdır yakında ne olduğu belli olur .Suyu bulandırıp kaçma peşinde. öyle yağma yok PARAYI GETİREN YALÇINI ALSIN GİTSİN ÇOKTA UMURUMUZDAYDI
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (6 yıl önce)
    Yönetim yanlış yapıyor. Topçular ın pirimlerini neden ödemiyosunuz? söz verdinmi sözünde duracaksın sayın Başkan. yoksa hiçbir ağırlığın kalmaz.Esnaf kafasıyla bu kulüp e başkan lık edemezsin.Edersende işte böyle kimseler takmaz sizi.Sayın başkan yazık ediyosun takıma.
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal (6 yıl önce)
    yalçın gibi adamı harcamak akıl karı değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp Eren (6 yıl önce)
    Para meselesi doğrumu , yanlışmı bilmiyoruz ama tarz, usul yanlış kulüp başkanına saygılı olacaksın eğer o kulüp başkanı saygıyı haketmiyorsa o kulüpte oynamayacaksın. Kulüp başkanının adil gevrek olması ile alakalı bir durum, kulüp başkanı diyorum disiplini bozarsan arkası gelir takım guruplara ayrılır ve bu oyuna yansır zararı malatyaspor görür.. Daha önce başka kulüplerde gördük örneğini. Kaptan kadro dışı bırakılıyor bir kaç topçu daha antramana çıkmıyor hepsini kadro dışı bırakacaksın , sanki paralarını kaptan veriyor. Kaptanı kulüp kesinlikle kamuoyu önünde çıkıp özür dilemezse kadroya almamalı (bana göre özür dilesede göndermeli), antramana çıkmayanlarıda devre arasında göndermeli. Malatyaspor'un forması öyle ucuz bir forma değil 3..5 topçunun kaprisine kurban edilemez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Sayın başkan eğer ulusal basındakiler doğru ise derhal istifa etmelisiniz.(Milliyet gazetesi) Yazıklar olsun size.
    0
    0
    Yanıtla
  • ne yazıyo bakamadik hasan bey
    0
    0
    Yanıtla
  • internet gazeteleri;milliyet ve fanatik gazetelerinde yer aldı.Ali bey,haber;Başkan Adil gevreğin,kaptan Yalçın Ayhan üzerinden vaat ettiği paraları ödemediği,Yalçın Ayhan'ında artık bu durumu kabullenmediği ve o yüzden başkanın davet ettiği toplantıya 'görüşmelerin artık sonuç vermediğini ifade edip bu nedenle katılmadığını ve 2.yarıda Malatyaspor'dan ayrılacağı haberi ile ilgiliydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • GÜLTEKİN (6 yıl önce)
    İŞİ BİR AN ÖNCE TATLIYA BAĞLAYIN YOKSA MALATYAMIZ KÜMEYE DÜŞER KİM KAZANÇLI ÇIKAR GENÇLERBİRLİĞİ OSMANKISPOR KONASPOR ANTALYASPOR KENDİNİZE GELİN KAPTANA FORMASINI VERİN
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent YAŞAR (6 yıl önce)
    sene başında TFF tarafından 50 trilyon para yatırıldı kurdukları takım herhalde bu paranın yarısınadır.her galibiyet 2.2. beraberlık 1.1 trilyon saha gelirleri hariç reklam gelirleri hariç bu paralar nereye hangi menejerlere gitti Yalçın sonuna kaar haklı yabancıların parası maç öncesi ödenmiş yerlilere yok.olmaz böyle yöneticilik.bu paralar nerelerde kullanıldı açıklasınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (6 yıl önce)
    Yalçın Ayhan’ın kadro dışı bırakılmasının ardındaki skandala ulaştı. Takıma sürekli kaptan Yalçın üzerinden sözler veren, ancak yerine getirmeyen başkan Adil Gevrek, Beşiktaş maçı öncesi de tecrübeli futbolcuyu toplantı yapmak için çağırdı. Ancak yabancı oyunculara maç öncesi ödeme yapılırken yerlilere ise yapılmadı ve oyuncular isyan bayrağını açıp, Beşiktaş maçının son idmanına çıkmadı. Son kazanılan Trabzonspor maçının primlerini de ödemediği öğrenilen Gevrek’in oyuncuları ikna etmek için konuşmak istediği Yalçın Ayhan’ın ise “Artık yalan dinlemek istemiyorum” diyerek toplantıya katılmadığı belirlendi. Yaşanan bu gelişmenin ardından Yeni Malatyaspor yönetimi deneyimli stoperi kadro dışı bırakma kararı aldı. İşin skandal kısmı da tam olarak burada başlıyor. Maçtan önce alınan bu karar 35 yaşındaki futbolcuya hemen değil, kritik Beşiktaş mücadelesinin ardından bildirildi. 0-0 biten Beşiktaş maçında 9 ikili mücadele kazanma, 6 top uzaklaştırma ve 3 pas arasıyla takımının savunmadaki en etkili ismi olan Yalçın Ayhan’ın bu kararın ardından ise şok olduğu öğrenildi. Devre arasına kadar U21 Takımı’yla çalışacak olan başarılı oyuncu sezonun ikinci yarısı için de aldığı teklifleri değerlendirecek
    0
    0
    Yanıtla
  • BU YORUM ALINTI
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (6 yıl önce)
    Para almadam iki gün çalış da görelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Yilmaz (6 yıl önce)
    Yalcin Ayhan Malatyadan üszün degildir ama gelelim esas durumu Bilmiyoruz Futbolcular demeki kac haftatir para almiyor ? Yalcin a Ihtiyacimiz var sezon ortasi anlasirsin birakirsin simtik olmaz. Hesap neyze Kapatin
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (6 yıl önce)Yilmaz isimli kullanıcı yorumuna
    adam parasını istemiş suçmu..
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    şunu anlayamıyorum.Takım gol attığında en çok sevinen o,en çok çalışan,mücadele eden o,taraftarla kontak kuran o,sahada bu futbolcunun bir laubaliğini görmedim.saha dışında olanlardan haberimiz Yok ama bu iş aydınlatılmalı.Dikkat edin.Takımda diğer oyuncularda bu işe ortak edildi. şu kritik dönemde kimseye faydası olmayan tehlikeli gelişmeler.Yani demek istediğim,hemen gaza gelmemek lazım.Her tarafta fitneciler kol geziyor.Malatyasporu seven var,sevmeyen var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nabi şavata (6 yıl önce)
    Yönetimin en kısa zamanda olayı tatlıya bağlayacağı ve futbolcu alacaklarını ödeyeceğini düşünüyorum. Esas olan disiplin ve kimden gelirse gelsin zarar görmemesidir. Önümüzde kritik maçlarda var , aklı selimin uygulanmasıdır. HAYDİİ MALATYASPORUM BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANIDIR
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp Eren (6 yıl önce)
    Kimse Malatyaspor'un üzerinde değil herkes haddini bilecek kulüp göndersin, hizipçi topçunun gereği yok, artist sen kimsinde mazeretsiz kulüp başkanının toplantısına katılmıyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuzca (6 yıl önce)
    takım otobüs şöforünün intikamı.. artık adil gevreğe ne kadar yakınsa.. Malatya basını bu olayın peşini bırakmamalı..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Yönetim futbolcunun emeğinin karşılığını vermelidir.Profesyonel futbolcu paraya oynar.Bu söz verilmiş primler ödenmezse geçmişte Malatyaspor örneğinde gördük sonuç kaçınılmaz.Biz Malatya insanı bu takımın süper lige çıkması için kaç yıl bekledik.Bu saatten sonra da kimseye bırakmayız.Malatyaspor ne Adil Gevrek’in ne Belediye başkanının nede siyasilerin malzemesi olacak türden bir araç değildir.Amatör ruhlu ve bütçeye koyduğu para belli olan yönetim ve yöneticilere de yol yakınken bırakın söylemini yineliyorum.Siz bu işi yürütemiyorsunuz,yürütemediğiniz gibi hemen kolayına kaçıyorsunuz.Bu mu sizin yöneticiliğiniz? Yazık çok yazık!!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (6 yıl önce)
    yalçın kardeşim futbol senin mesleğin ve işin bize sorarsan gayet severek ve güzelde yapıyorsun mesleğini seyircinin gönlünde tah kurdun.Sen kaptansın tabiki takımın sözcülüğünü yapacaksın ama unutma profesyonel olarak yapacaksın anlık öfkeyle çıkışlar sanada çok başarılıl yaptığın mesleğine ve en çokta seni çok seven taraftarına haksızlık olur.aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali üzgün bir şekilde olayı takip ediyoruz .umarız tez zamanda tatlıya bağlanır diye umut ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (6 yıl önce)
    Yönetimle ne anlaşma yapilmiş bilinmiyo ama anlasmaya gore futbolcular hakliysa yonetim istifa eğer yonetim hakliysa futbolcular gitmeli oynanan oyun ortada herkes bjk maciyla kıyaslamasın eger çözüm bulunmazsa bu takim kumeye düşmeyi hak ediyor. Yeni malatyaspor eski malatyaspor olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp (6 yıl önce)
    Yabancilarin parasini tikir tikir oduyorlar. Bizim oyunculara paralari gec yatiyor. Bi cocuklar baska ulkenin cocuklari mi. Yonetim artik kendine gel.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp (6 yıl önce)
    Klüp her mac kazandiginda veya berabere kaldiginda federasyondan para aliyor. Oyunculara peim vermek zorundalar. Oyuncular neticede alin teri döküyor. Sahaya cikip bedenlerini ortaya koyuyorlar. Yonetim haksiz bence. Oyuncunun parasini primini vereceksin. Federasyondan alip parayi kasaya koyarsan oyuncular da oynamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Federasyondan 38 milyon tl alacağımız var.Bekletiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)
    EMRE BELÖZOĞLU BAŞAKŞEHİRDE NE İSE, KALECİ VOLKAN F.BAHÇEDE NE İSE, CANER BJK'DE NE İSE YALÇIN AYHAN DA MALATYADA O'DUR! YANİ BUNLARIN OLDUĞU TAKIMLARDA SÜREKLİ KAOS VARDIR, SÜREKLİ HUZURSUZLUK VARDIR, SÜREKLİ KARGAŞA VARDIR! BÜYÜK ATATÜRK NE DEMİŞ? BEN SPORCUNUN ZEKİ, ÇEVİK VE AHLAKLISINI SEVERİM DEMİŞ! YALÇIN SÜREKLİ TİRÜBÜNLERE OYNUYOR AMA NE YAZIK Kİ BAŞTA TARAFTARLAR DERNEĞİ OLMAK ÜZERE BİR ÇOK KESİMDE BU OYUNLARA ALET OLUYORLAR FARKINDA DEĞİLLER! YALÇIN DAHA ÖNCEDEN KULÜP ŞOFÖRÜYLE TARTIŞMIŞ VE GARİBAN BİR KULÜP ÇALIŞANIN İŞİNDEN OLMASINA NEDEN OLMUŞTUR! UNUTMAYIN Kİ HİÇ KİMSE MALATYA'DAN VE MALATYASPOR CAMİASINDAN DAHA BÜYÜK DEĞİLDİR! HERKES GELİP GEÇİCİDİR AMA MALATYASPOR DAİMA KALICIDIR! BU SÖZLERİME BJK MAÇINDAN SONRA SAÇMALAYAN KENDİNİ BEĞENMİŞ KAYA ÇİLİNGİROĞLU DENEN DE DAHİLDİR! O NEDENLE HERKES AYAĞINI DENK ALACAK VE HER ŞEYİN SONUNU DÜŞÜNEREK HAREKET EDECEKTİR! YOKSA KİM OLURSA OLSUN SONUÇLARINA ELBETTE Kİ KATLANMAK ZORUNDA KALACAKTIR...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam Benim (6 yıl önce)VAİZOĞLU 44 isimli kullanıcı yorumuna
    Ağzına sağlık, çok güzel ozetlemişsin.. fevkalade olmuş.Bilmeden taraf olanlar daha çok gençler. Kimler geldi, kimler geçti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydin baba (6 yıl önce)
    Yönetim futbolcular ın primlerini vermezse ve bu takım kaptanın haklı ligini ortaya koyuyor büyük kaptanı kadro dışı bırakırsanız bir daha maçlara gelmiyecegiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert Korkmaz (6 yıl önce)
    Varini yoğunu ortaya koyan tek adam. Kimse oynadığı topa laf edemez. Bizim için iyi bir futbolcu. Inşallah tatlıya bağlanır.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan (6 yıl önce)
    oynadıkları futbol 5 kuruş etmez üstüne prim istiyorlar.malatyasporun efsane zamanlarında adamlar para almadan top oynarlardı.hepiniz defolun gidin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet 7 sene hiç para almadan sadece ekmek yiyerek oynadılar.Öylemi?Güldürme adamı.Kaplan adlı yorumcu,O zaman Malatyasporda bazı futbolcular , takımı göz göre göre sattı.Sen kalkmış efsane Malatyasporlu futbolcular bedavaya oynamışlar diyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mantık (6 yıl önce)
    Büyütülmesin tatlı ya bağlansın.Yalçın beyefedi bir futbolcu.Biz Malatya taraftarı olarak onu seviyoruz.Gün birlik günü.
    0
    0
    Yanıtla