SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin 7. Haftadaki Rakibi M.Başakşehir

0
Güncellendi - 2018-09-25 18:01:58
EYMS'nin 7. Haftadaki Rakibi M.Başakşehir
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'de 6.haftayı 10 puanla 6.sırada tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 7.haftasında deplasmanda lig lideri Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

Süper Lig'de geride kalan 6 hafta sonunda 3 galibiyet, 1 beraberlik, 2'de mağlubiyet alan Evkur Yeni Malatyaspor, şuana kadar 10 puan topladı. Ligin altıncı haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u mağlup eden ve ligdeki 3.galibiyetini alan sarı kırmızılılar, ligin 7.haftasında İstanbul deplasmanında Başakşehir ile karşılaşacak.

Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta karşılaşmaları 28, 29, 30 Eylül ve 1 Ekim tarihlerinde oynanacak. Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 7.haftasında 1 Ekim Pazartesi günü deplasmanda İstanbul ekibi Medipol Başakşehir ile karşılaşacak.

Spor Toto Süper Lig'de 7.haftanın programı şöyle:

28 Eylül Cuma

20.00 Galatasaray-Büyükşehir Belediye Erzurumspor/Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu

29 Eylül Cumartesi

16.00 Aytemiz Alanyaspor-Akhisarspor/Bahçeşehir Okulları Stadyumu

16.00 Trabzonspor-Kasımpaşa/Şenol Güneş Spor Kompleksi

19.00 Beşiktaş-Kayserispor/Vodafone Park 

30 Eylül Pazar

13.30 Demir Grup Sivasspor-Bursaspor/Yeni 4 Eylül Stadı

16.00 Göztepe-Atiker Konyaspor/Bornova Stadı

19.00 Çaykur Rizespor-Fenerbahçe/Çaykur Didi Stadyumu

1 Ekim Pazartesi

20.00 MKE Ankaragücü-Antalyaspor/Osmanlı Stadı

20.00 Medipol Başakşehir-Evkur Yeni Malatyaspor/3.İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ali (5 yıl önce)
    Cumartesi 13.30 da oynatirlar. Cuma oynatirlar fedarasyonun oyunlari bunlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (5 yıl önce)
    Hafta ici maci neden bize denk geliyor istanbulda maca gidebilecek cok sayida malatyali var pazartesi mesai cikisi o taraftarlarin maca gelmesine engel oluyor
    0
    0
    Yanıtla