SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin Antalya Kampı Devam Ediyor

0
Güncellendi - 2018-10-15 22:00:50
EYMS'nin Antalya Kampı Devam Ediyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 9.haftasında Pazar günü deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmandan 3 puanla dönerek, milli ara sonrası kaldığı yerden çıkışını sürdürmek istiyor.

Ligin 8.haftasında sahasında Demir Grup Sivasspor ile 4-4 berabere kalan Evkur Yeni Malatyaspor, lige verilen milli arayı Antalya'da kamp çalışması yaparak sürdürüyor. 11 Ekim'de başladığı çalışmalara hız veren sarı kırmızılılar, maç haftasını da Antalya'da çalışma yaparak geçirecek.

Ligde 8 haftalık bölümde 3 galibiyet, 3 beraberlik, 2'de mağlubiyet alarak 12 puan toplayan sarı kırmızılılar, MKE Ankaragücü deplasmanından 3 puanla dönerek, çıkışını sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

KAMP ÇALIŞMALARINDA KEYİFLER YERİNDE

Demir Grup Sivasspor maçında kaburgasından hafif bir sakatlık geçiren takım kaptanı Adem Büyük ile sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan sol bek oyuncusu Erkan Kaş takımla birlikte çalıştı. Kaş, fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı düz koşu yaparken, Adem Büyük ise takımla birlikte çalışmalarda yer aldı.

Ülkelerinin milli takımlarında bulunan kaleci Fabien Ceddy Farnolle ile forvet oyuncusu Khalid Boutaib çalışmalarda yer almadı.

Kamp çalışmalarında teknik heyet ve futbolcuların bir hayli keyifli oldukları dikkatlerden kaçmadı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Erkan kaş ve Ömer şişmanoğluna boşuna masraf ediyoruz.bugüne kadar onlardan hiçbir takıma hayır gelmemiş.gittikleri her kulüpte yatıp kalkıp başka kulübe gitmişler.kimse onlardan zerre kadar fayda görmemiştir.
    0
    0
    Yanıtla