SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin Bu Kez 2 Personeli PFDK'lık

0
Güncellendi - 2018-08-21 19:00:45
EYMS'nin Bu Kez 2 Personeli PFDK'lık
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Medya ve İletişim Direktörü Ali Karadeniz, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.

Hukuk Müşavirliği'nce 21.08.2018 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporlarını açıkladı. Hukuk Müşavirliği, Evkur Yeni Malatyaspor’un Medya ve İletişim Direktörü Ali Karadeniz ile kulübün görevlisi Metin Çiçek’i, Fenerbahçe karşılaşmasındaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle PFDK’ya sevk etti.

Hukuk Müşavirliği tarafından yapılan açıklamada, “EVKUR YENİ MALATYASPOR Kulübü görevlisi ALİ KARADENİZ'in 18.08.2018 tarihinde oynanan EVKUR YENİ MALATYASPOR-FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis müsabakasındaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı'nın 7/c maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine, EVKUR YENİ MALATYASPOR Kulübü görevlisi METİN ÇİÇEK'in aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı'nın 7/c maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir” denildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Erol (5 yıl önce)
    İhtarla kurtulduk.Dsha dikkstli olunmalı.Gözlemci ve temsilciler sffetmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (5 yıl önce)
    Ortada bu işleri bilen yönetici olsa böyle olmazdı.Durduğumuz yerde düşman kazanıyoruz.2006 da küme düştüğümüz sene burada GAZİANTEP maçında SAMET AYBABA ya şikeci diye bağırdık.Son maçta SAMET AYBABA dediki gelin şikeci SAMET TEN MAÇ ALIN DEDİ KÜME DÜŞTÜK.Maça giderken 2 saatte gittik,gelirken gece saat 2 de eve gelebildik.Yok böyle bir işkence.İşkenceler sadece Emniyet ve Cezaevlerin de olmuyor işte sana işkence.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Bu staddaki rezalete neden olan vatandaşın derhal görevine son verin.Bu zatın ikinci yanlışı skorbord olayı da bardağı taşıran son damla oldu.Sen kimsin kendi kafana göre işler yapıyorsun!
    0
    0
    Yanıtla
  • E.ULAŞ (5 yıl önce)
    4 Büyüklerden 2 sini daha yensin Evkur Yeni Malatyaspor bak sen sıra Futbolculara da ceza yağar takımda işi götüren 2 oyuncuyu kestin mi 2 maç takım kendiliğinden alt sıralara düşer Stada gelince 2 Firma değişti yine bitirmeden teslim ettiler o hale de Malatya Belediye getirdi artık stat bizim malımız eksiğini peyler peyi düzelteceğiz ne yapalım tüm Malatyalılar takıma desdek çıkarak stadımıza takımımıza sahip olacağız takım böyle galibiyet alırsa bak seyirci sayısı artacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • furkan (5 yıl önce)
    Stada bir anonscu koymuşlar. Ne dediği zerre anlaşılmıyor. Ayrıca güney üst H trübününde sular akmıyor. elektrik hala yok. yazık ya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hehehe şaşırdıkmi hayır aracı olmayan stada gelen vatandaşlar çok büyük mağduriyet yaşıyor stada girmek için yaya yolu olmayan kaldırım olmayan ucurumdan inen merdiveni yeni yapıldı ancak o da güven vermeyen durumda Malatya nın sahipsizliğinin artı iş bilmez kişilerce yönetildiğinin kanıtı
    0
    0
    Yanıtla
  • Anonscumuz bilet fiyatı, transfer, medya vs her şeye burnunu sokan sosyal medya sorumlusu. Çok başarılı maşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (5 yıl önce)
    AKREDİTASYON kartları olmayan kişilerin ne işi var sahada.Bu kulüp nasıl yönetiliyor.Kim bunlar Maşatyaspor a zarar veriyorlar.Ceplerinden para çılmadığı gibi kulübüde zarara uğratıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çetin (5 yıl önce)
    fb 6 gs0 ı yayınlayan her maça geldiğimizde saçma sapan müziklerle kafamızı şişiriyorlar bundan sonra maçlara da gitmiyicem yönetim amatör olunca çalışanlarda bu kadar işbilmez olurr
    0
    0
    Yanıtla