SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'ye İstanbul Uğurlu Geldi

0
Güncellendi - 2017-02-28 02:52:11
EYMS'ye İstanbul Uğurlu Geldi
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de haftalar ilerledikçe büyük bir heyecan yaşanıyor. Zirvede şampiyonluk yarışı büyük bir çekişmeye sahne olurken, Evkur Yeni Malatyaspor, aldığı iyi sonuçlarla zirvedeki yerini koruyor.

Ligde 22 hafta sonunda Evkur Yeni Malatyaspor, 13’ncü galibiyetini alarak, puanını 43’e yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Sarı kırmızılılar, 22 haftalık bölümde 13 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı.

TFF 1. Ligin 22’nci haftasında sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 1-0 yenen Sivasspor, puanını 41 yaptı ve ikinci sıradaki yerini korumasını bildi. Haftayı galibiyetle kapatan İzmir Temsilcisi Göztepe’de puanını 40’a yükseltti ve üçüncü sırada yer aldı.

Ligde son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Giresunspor ise zirve tırmanışını sürdürüyor. Çotanaklar, sahasında Elazığspor’u 2-1 yenerek, puanını 39 yaptı ve dördüncü sıraya yerleşti. Lig’de 22’nci haftayı da beraberlikle tamamlayan Eeskişehirspor ise 37 puanla haftayı beşinci sırada tamamladı.

İSTANBUL UĞURLU GELDİ

Evkur Yeni Malatyaspor, Malatya İnönü Stadı’nın zemininin futbol oynamaya elverişli olmaması nedeniyle Denizlispor’dan sonra Altınordu ile de ‘iç saha’ maçını İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena’da oynadı.

Ligin 20’nci haftasında İstanbul’da oynana karşılaşmada Denizlispor’u 3-1 yenerek, liderliği alan sarı kırmızılılar, ligin 22’nci haftasında yine İstanbul’da bu kez Altınordu karşısında 2-0’lık galibiyetle liderliğini sürdürmesini bildi.

İki iç saha maçını İstanbul’da oynayan Malatya ekibi, ikide iki yaparak, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

DİALİBA 12’NCİ GOLÜNÜ ATTI

Sarı kırmızılılarda, Altınordu maçında Ferhat Kiraz’ın sakatlığı sonrası sol beke geçen Boubacar Dialiba Diabang, aynı maçta hem hücumda yer aldı hem de savunma yaptı. Senegalli yıldız, Altınordu karşılaşmasında takımının ilk golünü kaydederken, galibiyette de büyük bir rol oynadı.

Karşılaşmanın 60’ncı dakikasında Altınordu ağlarını havalandıran ve ligdeki 12’nci golünü kaydeden Dialiba, 66’ncı dakikada sakatlanan ve oyundan çıkan Ferhat Kiraz’ın yerine sol beke geçerek, savunma yaptı ve çok yönlü bir futbolcu olduğunu gösterdi.

Senegalli futbolcu, gol krallığı yarışında dördüncü sırada yer alıyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • murat (7 yıl önce)
    karşımızda barcelona yada bayer munih yok karşımızda tff1.lig ekiplerinden malatya spor var takım oynanması gerektiği gibi oynuyor ve başarılı oluyor önemli olanda bu kazanması ve liderliğini koruması kötü oynuyor şampiyon olamaz diyen arkadaşlar izlemesin maçları
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Malatyamız için geçici lider diyenler artık takımın gücünü görüyor. Bu sene yakaladığımız fırsatı kullanmalıyız. Geçen sene çıkamayan elazığ ile demirspor ne halde görüyoruz. Böyle fırsatlar her sene gelmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (7 yıl önce)
    Canerin olmayışı büyük kayıp beyler insallah balikkesiride kayıpsız geceriz. Balikesiri kayipsiz gecersek urfa macinda basaksehir stadı dolar sarkilar soylemeye baslariz. Bastir be malatyam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (7 yıl önce)
    Tartismasiz bu ligin en iyi kadrosu bizim Sadece ruh lazimdi onuda tekrar yakaliyoruz. Irfan hocayi begenmeyenler hala varsa susma hakkimi kullaniyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 yıl önce)
    İstanbul tabıkı takım ıcın ıyı oldu.. İstanbul da yasıyoruz dıye bılet fıyatlarını 30 tl yapmanında bır anlamı Yok! Parası olan var olmayan var! 10 tl yapsanız o stad 20 bın çekerdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ Bey (7 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Sayın Malatyalı, Araştırmadan, amiyane tabirle bilip bilmeden yorum yapmamakta fayda var. Biletler 1 lira da olsa o kadar dolamazdı, zira taraftarlarımıza ayrılan kısım Vip bölümü ve maraton diye tabir edilen bölümdü. Beşiktaş kulübü şayet kale arkalarını da açsaydı o zaman nispeten daha çok seyirci olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • HASAN (7 yıl önce)
    iyi oynamıyoruz amma maçları zorda olsa alıyoruz bu futbolla bu şansla nereye kadar gideriz belli değil. Seyirciye gelince İstanbul gibi bir yerde 7 bin seyirci çok az
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)HASAN isimli kullanıcı yorumuna
    Rakiplerimizin maçlarını izliyormusunuz?Bu hafta iyi oynayan Lakin berabere kalan Eskişehir'in dışında diğerleri çok çok kötüydüler.Siz nasıl maçizliyorsunuz bilemiyorum.Malatya belkide sezonun en istekli çoşkulu maçlarından birini oynadı bir topun başındaiki veya üç Malatyalı baskı yaptı belki gol alanlarında eksiğimiz vardı.Hiç bir maç çantada keklik değil.Bu maç şampiyonluk için çok önemli adımdı çünkü sahada inanmışlar gurubu vardı
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ Bey (7 yıl önce)HASAN isimli kullanıcı yorumuna
    Sayın HASAN, Araştırmadan, amiyane tabirle bilip bilmeden yorum yapmamakta fayda var. Biletler 1 lira da olsa o kadar dolamazdı, zira taraftarlarımıza ayrılan kısım Vip bölümü ve maraton diye tabir edilen bölümdü. Beşiktaş kulübü şayet kale arkalarını da açsaydı o zaman nispeten daha çok seyirci olurdu.
    0
    0
    Yanıtla