SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'ye Para Taraftara Bloke Cezası

0
Güncellendi - 2018-04-12 16:56:43
EYMS'ye Para Taraftara Bloke Cezası
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’a, Medipol Başakşehir karşılaşmasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 20 bin TL para cezası ve GÜNEY ÜST A VE GÜNEY ALT A bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), 68 sayılı toplantısında almış olduğu kararları açıkladı. PFDK tarafından yapılan açıklamada, “EVKUR YENİ MALATYASPOR Kulübünün, 06.04.2018 tarihinde oynanan MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK - EVKUR YENİ MALATYASPOR Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan GÜNEY ÜST A VE GÜNEY ALT A bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir” denildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZTÜRK (6 yıl önce)
    Bu adaletsizliğe dur diyecek bir kişi, kurum ya da mekanizma yok mu acaba? Malatyaspor'un hakları ne zaman adamakıllı korunacak, korunabilecek? Ben de maçtaydım ne küfür vardı ne de başka aykırılıklar ancak Emre'nin terbiyesizlikleri vardı. Başakşehir'i şampiyon yapmaya endeksli bir yaklaşımlar zinciri var bu koroya bizim teknik direktör de katıldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer (6 yıl önce)
    Bu yönetimle işimiz çok zor. bende maçtaydım emre bize küfür edince biz de ettik. ama emreye ceza yok bize var. Adil gevrek klüpler birliği başkan yardımcısı ama faso fiso hiç bir lobisi yada otoritesi yok. sürekli klüp ceza yiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has malatyalı (6 yıl önce)
    Stadda maç izleyen taraftarlardan biri de bendim ve inanın herhangi bir küfür, olay vs olmadı. Emre adlı şahıs taraftarlara küfretti ve cezayı taraftar aldı. Gerçekten inanılır gibi değil. Tek kelime ile REZALET
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    Emre kufur eder ceza yok bu ne sahipsizlikkk
    0
    0
    Yanıtla
  • gokler789 (6 yıl önce)
    zaten kulüpler zar zor ayakta duruyor almışsınız kalemi kağıdı her hafta herkese kesiyorsunuz ceza ali kıran baş kesenmisiniz ne siniz seyirci bu öpecekte sevecekte kızacakta herşeyide görmeyin ya madem görüyorsunuz pfdk emrenin küüfürünü sen görmezden geldin ey hakem efendi kulağın sağır gözün körmüydü
    0
    0
    Yanıtla
  • Kimsenin şüphesi olması ve kimse kafasına takmasın bu ülkede herşeyi bitirdikleri gibi futbolu da bitirecekler gidişat iyi degil kavgalar küfürler tribün olayları artacak cezalar artacak tff da bu tür cezaları vererek sanıyolar ki şiddeti olayları azaltacak yada bazı şeylerin önüne geçecek birakin millet futbola doysun zevkle izlesin ama nerde bir futbolcu küfür edip tribunle oynayıp duruyosa ister istemez tribünü hareketlendiriyo bugün emrenin yaptığı volkanin hareketleri falan örnek tff acilen bu cezalara bi önlem almalı yoksa türkiye liglerinde takım kalmayacak
    0
    0
    Yanıtla