SON DAKİKA
SON DEPREMLER

F.Bahçe: 'Mehmet Topal Orada Yoktu'

0
Güncellendi - 2017-01-02 13:11:34
F.Bahçe: 'Mehmet Topal Orada Yoktu'
A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe kulübünden, Malatyalı olan Kaptan Mehmet Topal'ın saldırı yapılan gece kulübünde olduğu iddialarına yanıt geldi.

İstanbul Ortaköy’de yaşanan ve yılbaşını kana bulayan saldırıda Fenerbahçe’li futbolcu Mehmet Topal’ın aynı mekanda olduğu haberleri üzerine açıklama yapıldı. Ortaköy’de yaşanan hain terör saldırısında Fenerbahçe’li futbolcu Mehmet Topal’ın, saldırıya uğrayan mekanda bulunduğu haberleri üzerine kulüpten açıklama yapıldı. Basın mensuplarına gönderilen açıklamada Mehmet Topal’ın Ortaköy’de değil, tatil için yurt dışında olduğu bildirildi.

Fenerbahçe kulübünden yapılan açıklamada, “2017 yılına girmenin heyecanını paylaşmayı umduğumuz bu gece, Ortaköy'de bir gece kulübünde, silahlı saldırı gerçekleştiğini, ilk resmi açıklamaya göre 35 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve çok sayıda yaralı bulunduğunu derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne gölge düşürmeye yönelik bu hain saldırıda hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ve yakınlarına sabır diliyor; tüm yaralı vatandaşlarımıza ve resmi görevlilere acil şifalar diliyoruz” denildi.

Topal ile ilgili yapılan açıklamada ise, “Oyuncumuz Ortaköy'de değil, yurtdışında” ifadesine yer verildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız