SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fendoğlu ve Samanlı'dan Adalet Bakanına Ziyaret

Fendoğlu ve Samanlı'dan Adalet Bakanına Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ve MHP İl Başkanı Mesut Samanlı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.  

Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz’in de yer aldığı ziyarette Fendoğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a Malatya’da uzun bir süreden beri Adalet Sarayı konusunda sıkıntı yaşandığını, bu konuda önemli sorunlar bulunduğunu belirterek, Yeni Adalet Sarayı projesinin bir an önce yapıma başlanılması konusunda destek verilmesini talep etti.

Adalet Bakanlığına bağlı Malatya’daki kurum ve kuruluşların yatırım, proje ve sorunları ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulunulan ziyaret sonrasında Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a Malatya'ya olan ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

MHP İl Başkanı Mesut Samanlı ise ziyaret sonrası açıklamasında, “Malatya Yeni Adalet Sarayının yakın zamanda başlayacak olmasının müjdesini bizlere veren bakanımıza ilgisi için teşekkür ediyoruz” dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Borte (2 yıl önce)
    Yoruma bile gerek yok bende sandım hızlı tren için ulaştırma bakanimizi ziyaret etmişler ama o vekilin işi degilki
    %100
    %0
    Yanıtla