SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fenerbahçe-B.Yeni Malatya Maçının Hakemi

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in 29. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler açıklandı. Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre; pazar günü saat 21.00’de Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak M.Başakşehir - Galatasaray maçında Ali Palabıyık düdük çalacak.

Süper Lig’in 29. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler şöyle:

26 Haziran Cuma

21.00 Beşiktaş - Konyaspor: Zorbay Küçük

27 Haziran Cumartesi

18.30 Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor: Ali Şansalan

21.00 Trabzonspor - MKE Ankaragücü: Abdulkadir Bitigen

21.00 Göztepe - Aytemiz Alanyaspor: Yaşar Kemal Uğurlu

28 Haziran Pazar

18.30 DG Sivasspor- Hes Kablo Kayserispor: Mete Kalkavan

18.30 Çaykur Rizespor - Y. Denizlispor: Cüneyt Çakır

21.00 M.Başakşehir - Galatasaray: Ali Palabıyık

21.00 Gaziantep Futbol Kulübü - Fraport-Tav Antalyaspor: Serkan Tokat

29 Haziran Pazartesi

21.00 Gençlerbirliği - Kasımpaşa: Halis Özkahya

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Kemal (3 yıl önce)
    Kaan kardeşim çok doğru söylemiş.Geçen hafta küme düşme hattında bulunan tüm takımların skorları bize yaradı.Yani şans bizden yanaydı.Tff fenerbahçe maçına çok manidar bir hakem atamış Ali ŞANSALAN.Güleyimmi? Ağlayayımmı? bilemiyorum.Bu maçı kazasız atlatırsak bizi artık kimse tutamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Allah verede,bizim kümede kalma ŞANSIMIZI ALIP GÖTÜRMEYE..........................
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (3 yıl önce)
    Sadık.boutip.aleksic.azubuke.ertac ve diğerleri. Satıldı.ama para yok..hersey para olmuş. Futbolda paran varsa güçlüsün.bizler gönülden malatyaliyiz..neyse dua edelim takıma.cikmak çok zor bu lige.DUSMEYELIM
    0
    0
    Yanıtla
  • Apricot (3 yıl önce)
    Gördüğünü çalan gelecek vaat eden genç bir hakem fenerbahcenin isminden etkilenmez ortada bir mac yonetirse puan alabiluriz
    0
    0
    Yanıtla