SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'FETÖ Bitti Deniyor, Taktikleri Devam Ediyor!'

'FETÖ Bitti Deniyor, Taktikleri Devam Ediyor!'
A- A+ PAYLAŞ

İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, KPSS Sınavına ilişkin yazılı bir açıklama yaparak, bir yayınevinin sorularının KPSS’de çıkmasını sert dille eleştirdi “FETÖ bitti deniyor ancak taktikleri, sahtekârlıkları devam ediyor” iddiasında bulundu.

Yüzbinlerce kişinin emek sarfederek hazırlandığı ve devlet dairelerinde işe girebilme hayatlarını kurtarabilme ümitlerinin alıntı sorularla çalındığını ifade eden Başkan Yıldız “Tarihi tekerrür ettiren sizlersiniz. Alın terini çalan, umutları yıkanlar sizlersiniz. Soruların benzer dahi diyemiyoruz aynı olduğu gözler önünde iken ÖSYM tarafından yapılan “iddiaların incelemelerimiz neticesinde asılsız olduğu anlaşılmıştır.” cümlesi de ayrı bir talihsizlik ve insanlar ile dalga geçme biçimidir. Onlarca sorunun bir yayınevinin deneme sınavlarında tıpatıp her şeyi ile aynen sorulması zaten manidar. Sorular kapsam geçerliği olarak benzer olabilir ancak soru açıklaması seçenekleri ile aynen sorulması şüpheli” şeklinde konuştu.

Başkan Yıldız son olarak “Biz İyi Parti olarak binlerce KPSS adayının hak ve hukuk açısından yanında ve destekçisiyiz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mustafa (1 yıl önce)
    Aynen katılıyorum,feto terör örgütünün üzerine gidilip çaycı çorbacı derdest edilirken,feto taktik ve stratejileri aynen her sahada ve zeminde bizzat iktidar tarafından uygulamaya devam ediliyor.Akp zihniyeti feto zamanında ve feto dan sonra bir tek şaibe bulaşmamış bir sınav yoktur.Genclerimizin emeği ve alınterinin hiçbir anlamı yoktur,yeterki yandaş bir noktaya gelsin.Gerisi ne olursa olsun.Mülakatlarda olanlar ise herkesin malumu.Bu kul hakkıdır,bunun hiçbir inanısta ve inançta yeri yoktur.Camiyi yık ama adaleti yıkma diyen Hz Ömer ise sadece lafta kalmıştır.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • NECATİ (1 yıl önce)
    iyi parti olarak bu açıklamadan ziyade icraata dönük neler yaptığınızı bilmek sınava giren milyonlarca gencin merakıdır. klasik söylemlerden öte tedbirler ve yapılacaklar konuşulmalıdır bence
    %20
    %80
    Yanıtla
  • İyi Parti'nin icraata yönelik birşeyler yapma gücünün şuan için olmadığını ama ilk gelen sandıkta gereğini yapacağını milyonlarca genç çok iyi bilmekte ve sabırla o sandığı beklemektedir.Akp zihniyeti ile birlikte şaibe bulaşmamış bir tek sınav yoktur.Bir sınavı bile doğru düzgün yapamayan,adaletli ve tarafsız bir duruş gösteremeyen bu zihniyeti Avrupa kıskanmaktadır...!!!
    %50
    %50
    Yanıtla