SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FETÖ'den Yakalanan 23 Polisten 8'ine Tutuklama

0
Güncellendi - 2016-12-25 02:46:19
FETÖ'den Yakalanan 23 Polisten 8'ine Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik Malatya merkezli  7 ilde gerçekleştirilen operasyon sonucunda gözaltına alınan 23 emniyet mensubundan 8'i tutuklanırken, 15'i adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

Malatya’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik olarak Malatya merkezli olarak Kahramanmaraş, Elazığ, Adıyaman, Konya, İzmir ve Osmaniye'de eş zamanlı  düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan, daha önceden ihraç edilenlerin ve rütbelilerin de aralarında bulunduğu 23 polisin Emniyet'teki sorgulamaları tamamlandı.

23 polis, Emniyet'teki ifadelerinin ardından Adliye'ye sevk edildi. Savcılık tarafından  sorgulanan 23 şüpheliden 10'u tutuklama, 13'ü de adli kontrol istemiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Hakimlik, 23 şüpheliden 8'i hakkında tutuklama kararı verirken,  15'i adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldı.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

feto

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız