SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Feyzullah Taşkınsoy'da Yıl Sonu Şenliği ve Kermesi

0
Güncellendi - 2017-05-26 01:46:30
Feyzullah Taşkınsoy'da Yıl Sonu Şenliği ve Kermesi
A- A+ PAYLAŞ

Eğitim yılının sonuna yaklaşılırken, okullarda da kermes sezonu açıldı. Şehit Feyzullah Taşkınsoy Ortaokulu’nda Okul Aile Birliği tarafından organize edilen geleneksel yılsonu kermesi ve bahar şenliği gerçekleştirildi.

Yıl boyunca dersler ve sınavlara yoğunlaşan öğrenciler, okul ihtiyaçları için organize edilen kermesle birlikte müzik dinletisi, folklor gösterisi ve hediye çekilişleri ile yorgunluk attılar.

Şehit Feyzullah Taşkınsoy Ortaokulu’nun bahçesine kurulan stantlarda veliler tarafından yapılan yemek ve gıdalar satışa sunuldu.

Şehit Feyzullah Taşkınsoy Ortaokulu Müdürü Necati Ataoğlu, Okul Aile Birliği ve öğretmenlerin büyük özverisi ile büyük bir kermes hazırladıklarını söyleyerek “Okul ihtiyaçları için gıda ve çeşitli ürün satışının yanı sıra müzik ve folklor gösterisinin de yer aldığı şenlikli bir kermes gerçekleştiriyoruz. Okul Aile Birliği ve öğretmenlerimizin büyük katkıları var. Aileler evlerinde yaptıkları çeşitli yemek, pasta, börekleri getirerek burada kurulan büyük stantlarda satışa sunuyorlar. Folklor gösterileri, çekilişler, müzik programı var. Okul Aile Birliğimiz ve öğretmenlerimizin büyük özverisi sonucu büyük bir kermes gerçekleştirdik. Elde edilen gelir Okul Aile Birliği hesabından okulun ihtiyaçları için kullanılacak. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız