SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Fırsatçı Betoncular Erdoğan'ı da Kızdırdı.. "Ödeyecekler!"

Fırsatçı Betoncular Erdoğan'ı da Kızdırdı..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya ve diğer deprem bölgesindeki illerde çevredeki illerdeki fiyatlara karşı yüksek fiyattan vatandaşa hazır beton satan firmalara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sert tepki gösterdi ve “bunun bedelini ağır para cezalarıyla ödeyecekler.” dedi.

Malatya ve özellikle depremin ağır yaşandığı diğer illerde hazır beton firmalarının yüksek fiyat uygulamalarına hükümet kanadından tepkiler  oluşmaya başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hazır beton firmaları için  “Konut ve kira sektöründe adil, dürüst, özenli ve makul şekilde hareket etmeyerek piyasanın dengesini bozan fahiş fiyat artışlarına yol açan kişi ve kurumlara yönelik ağır yaptırımlar getiriyoruz. Çimento ve hazır beton sektöründeki dengesiz fiyat artışları da yakın takibe alındı. Yapılacak incelemeler sonunda haksız bir şekilde fiyat yükselttiği tespit edilen firmalar bunun bedelini ağır para cezalarıyla ödeyecekler.” şeklindeki sözlerle sert tepki gösterdi.

-Bakan tezgahı açıklamıştı

Bu arada, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ise geçtiğimiz hafta hazır beton firmaları için yaptığı değerlendirme de, bu firmalar için “Rekabet edip fiyatları düşüreceklerine, tam tersine birlikte karar alıp fiyat yükseltme çabalarını görüyoruz” şeklinde bir tespit yapmıştı. 
Ticaret Bakanı Ömer Bolat,  "Çimento ve hazır beton sektöründe maalesef fahiş fiyat artışlarını görüyoruz. Birkaç hafta önce yoğun bir soruşturma başlattık. Rekabet Kurulu ayrı bir koldan başlattı, bizim teftiş kurulumuz, denetçilerimiz ayrı bir koldan başlattı. Üzülerek ifade ediyorum deprem bölgesinde, depremin vurduğu 5  büyük vilayette çok fahiş miktarda fiyatları yükseltme çabaları var. Rekabet edip fiyatları düşüreceklerine, tam tersine birlikte karar alıp fiyat yükseltme çabalarını görüyoruz. Onları uyarıyoruz, kesinlikle müsaade etmeyeceğiz ve bu fiyatları düşürteceğiz. Elimizdeki bütün mekanizmalar var, otomotiv sektöründe ne yaptıysak, emlakçılar da, marketlerde, gıdacılarda ne yapıyorsak o tür sektörlerde de aynısını yapacağız. Yol yakından bu yanlış ve haksız uygulamalardan vaz geçsinler. Bunu yapan firmalara söylüyoruz." şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

52 yorum yapılmış

  • malatyalı (7 ay önce)
    Sayın Cumhurbaşkanımız göreceksiniz dedi ise bilin ki birşey olmayacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Fahri Nokay (7 ay önce)
    Betoncular artan maliyet nedeniyle beton fiyatlarının mecburen arttığını iddia ediyorlar tamam bunu anladık. 1 mikap beton 2600 tl. peki aynı maliyetler elazığ ve sivas ve adıyaman içinde geçerli ordada maliyet aynı neden elazığ ve sivasta 1 mikap 1500 tl . böyle bir adaletsizlik olabilirmi.?
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (7 ay önce)Fahri Nokay isimli kullanıcı yorumuna
    Bahsettiğiniz illerde ki işçilik ücretleri ile şehrimizdeki işçilik ücretleri de aynı değil. Siz hizmet verirken aldığınız ücret komşu iller ile aynı mı ?
    %17
    %83
    Yanıtla
  • KöyünDelisi (7 ay önce)Fahri Nokay isimli kullanıcı yorumuna
    Faiz sebep , enflasyon sonuçtur. NASsııı.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Fahri (7 ay önce)
    Malatyadaki Beton firmalarının hemen hemen tamamı malum iktidar partili ve ''suyu üfleyerek içiyorlar'' ama yaptıkları ekonomik zulüm ortada, dolayısıyla ceza yazılacağına inanmıyorum. yaşım 50 böyle bir ekonomik kepazelik görmedim. toplumsal bir ahlak problemide var. umutlarımızı kırdılar hiçbir beklentim yoktur. Allah islah etsin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 ay önce)
    Birkaç kez yazdık. Elazığ ve Antep’teki çimento fabrikalarından hesap soran bir habere imza atar misiniz? Bir Betoncu belediye kaynağından size reklamı kesti diye onu sevmiyorsunuz. Tamam anladık kabul ettik. malatyanin önde gelen başka ailelerinden betoncular var. Çimento fabrikalarını onlara sorsanız da bir haber yapsanız. Ama yapamazsınız. O kadar güçlü kişilere karşı halkı savunamazsınız.
    Editörün Notu: Kim bize reklamı kesti diye sevmiyormuşuz?! Bizim niye haberimiz yok böyle bir reklam verenden?.. Bizimle ilgili yazdıklarınızın 'İFTİRA' olduğunu biliyoruz da, sizin bizden yana derdiniz ne, onu anlayamadık! Bizimle derdi olanlar malum, yoksa siz de onlardan biri misiniz?
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Belediye reklam vermeyi kesti diye aleyhte haber yaptığınızı, aleyhinde haber yaptıklarınız belirtiyor. Size iftira atan yok, siz söylemleri dile getiriyorsanız, bende bir vatandaş olarak neden bu kişiye bu kadar yüklendiğiniz anlamaya çalışıyorum, soru soruyorum. Bunun cevabı biz onlardan reklam almıyorduk, şu an da reklam almıyoruzdur. Gereksiz yere sert bir cevap yazmışsınız. Derdimde yok iftiram da yok. Aynı isimle her zaman sayfanızı okuyup haberlere vatandaş olarak yorum yazıyorum. Sizle derdi olanları haberlerden mahkeme dosyalarından okuduk. Haklısınız, siz üniversitede olan haksızlıkları ve şaibeli mali durumları dile getirirken saldırı gerçekleştirilmiş. Garip bir tutum ve mesaj sayın editör. Bu haliniz neye benzemiş biliyor musunuz? Biraz sonra okuyup yorum yazacağım Başkanın herkes ayağını denk alsın açıklamaları gibi. İlginç ve üzücü. Ünlem işaretleri ithamlar. Gazete sizin kamuoyuna sesi duyulan sizsiniz ancak siz de aleyhinize karşı söylenen basit bir soru ya da mesajda celalleniyorsunuz. Temennimiz şehrimizi ve vatandaşlarımızı herkese karşı korumanız ve haklarını savunmanız. Bu sevmediğiniz insanlara karşı bile kibar ve saygılı bir dille olsa kalitenizi tam olarak yansıtmış olursunuz. Her zaman okuyoruz haberlerinizi yayınlarınızı. Hoşumuza gitmeyenleri de belirttiğiniz yorum kuralları çerçevesinde cevaplıyoruz. Ancak büyük şehir belediye başkanı hakkında olan eleştirel yorumları yayınlamıyorsunuz. Neyse. Editör cevabı çok sert ve kesinlikle kabul edilemez. Çünkü belirttiğiniz gibi biri değilim. Sadece okuyup yorum yazıyorum. Garip. Kurallarınıza uyarak yazılan sürekli okuyucunuzun bir yorumundan başlayıp yoksa sizde onlardan biri misiniz diye bağladınız. Üzücü. Sizi okumaya devam edeceğim. Hoşuma gitmeyen başlık ve haber tarzlarınızda ki buna subjektif diyoruz hoşunuza gitmeyen yorumlar yazacağım saygı sevgi çerçevesinde. Objektif bir şekilde malatyamizin sesi olmanız dileği ile. Size yapılan haksızlıklara karşı sizin yanınızdayız. Burada ki özne siz değil haksıza karşı haklının zalime karşı mazlumun yanında olmak. Cevap olarak kısaca şöyle diyeyim özetle, açıkça önce ve sonra reklam almadığınızı destek almadığınızı ve bu reklam desteğin Başkan tarafından kesilip kesilmediği için aleyhte haber yapıp yapmadığınızı belirtebilirsiniz. Bu şekilde kamuoyunu aydınlatırsınız. Ben size iftira yazmadım. Bakın sorduklarınıza cevap veriyorum. Siz ile derdi olanları haberlerinizde öğrendik. Hayır onlardan biri değilim sıradan bir vatandaşım sadede.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Merhaba ; bizde sayın betoncudan bir açıklama bekliyoruz. Yurtdışına adam gönderdin, bu tamam. Son 4-5 yıl içerisinde belediye sponsorlu yaptığın binalar hepsi ağır hasar o da tamam. Depremden sonra millet can kaybı ve mal kaybı çekerken, hanımefendi memur olarak atandı (içeriğini bilmiyoruz şaibe olup olmadığını açıklamadılar). O da tamam. Peki Sayın başkan bunlar için bir açıklama, bir yalanlanlama, bir ispat yaptı mı ? Şimdi diyebilirsiniz ki yurt dışına gezmeye gidenler için mahkeme karar verdi. Versinler bakalım. Bizler halk olarak şeffaflık istiyoruz, bilgi ve beceri istiyoruz. Bu ve benzeri konular malesef iki ilçe belediye başkanı içinde var. Ama ne hikmetse üzerine alınan kimse yok. Allah tan inancımız varki ahiret var. Orada doğruları görürüz umarım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasbi (7 ay önce)
    Eyyyyy betoncular... Nerdennnnn nereye... Daha dün gibi... Betonun metreküpü 200tl idi... Himdi ne kadar 2500tl... nerden nereye....
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 ay önce)
    Hiçbir şey olmaz.ben bı market çalışanıyım.zamanında marketler içinde aynı şeyi söylediler.hiçbir yaptırım yapılmadı.bugün olmuş hala marketler zamlara devam ediyor.yapılan indirimlerle göz boyama.bir ürüne indirim yapılacaksa önce zam yapılıyor ardından zamdan önceki hatta biraz üstündeki rakama çekilerek indirim yapıyoruz diyorlar.olan yine fakir fukaraya oluyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Battalgazili (7 ay önce)
    İyi de Reis bu işin ucu partili bir belediyenizin başkanına değiyor. Buna rağmen mi bedel ödeyecekler? Haydi İnşaAllah. Bu sefer de ucuzlatıp da kaliteyi ve tonajı düşürmesinler. Diyelim ki çimentoyu, kumunu tam koydu ama bu sefer kilogramdan düşmesinler, mesela bir ton yerine yediyüz kilo, sekiz yüz kilo harç vermesinler.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Çökme (7 ay önce)
    Bu memlekette artık kantarın topu kaçmış, kim kime çökerse...
    %78
    %22
    Yanıtla
  • betoncu (7 ay önce)
    Arkadaşlar işin içinden biri olarak açıklıyorum. Beton Maliyetini belirleyen temel faktörler 1-çimento fiyatları %30 arttı 2-kum-çakıl fiyatları %100 arttı 3-yakıt %50 arttı 4-elektrik %20 arttı 5-işçilik %100 arttı 6- araç bakım masrafları %50 arttı bu maliyetler ile sizce beton fiyatları ne olmalı ayrıca çevre iller ile malatya arasında işçilik ve kum fiyatları %50 farkediyor. Malatyanın büyük bir beton ihtiyacı var eğer betoncuları bu kadar karalarsanız ne yeni beton firmaları açılır neden mevcut beton firmaları dayanır. Paramızla beton alamaz duruma düşeriz. Öncelikle beton fiyatlarından önce yukarıda saydığım kalemlere indirim gelmesi lazım aksi takdirde kimse zararına beton satmaz kapatır firmasını başka sektöre yönelir. İnanmayanlar için tek tek beton firmalarını gezip fiyat analizi yapmaya davet ediyorum.
    %16
    %84
    Yanıtla
  • Battalgazili (7 ay önce)betoncu isimli kullanıcı yorumuna
    Bu saydığınız maliyetler çevre illerde de geçerli değil mi? Onlar da aynı şekilde iş yapıyor. Valla kusura bakmayın da bu şehirde tamamen işgüzarlık, bencillik, doyumsuzluk hakim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Diğer illerle sadece çimento fiyatı aynı çakıl diğer illerde 100 lira ise Malatya 150 lira işçilik Elazığ’da 20 bin ise Malatya’da kalacak yer olmadığından 30 bin 40 bin ha gelelim fiyatlara düşmez ayrıca beton santrallerine bide ceza yazarlarsa çoğu kapanır hepsi zengin başka sektöre yönelir bu durumda kimse gelip santral açıpta zararına satmaz yani ortada bir beton krizi çıkar olan yine millete olur parasıyla yaptıramaz nasıl parasıyla usta bulamıyoruz aynı duruma düşeriz
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Şu anda bu fiyatlarla gıdersenız dısardan malatya ya gelip bu işi yapmayı isteyenler var.. Milletin işi ortada kalmaz sen yapmazsan yapan çok olur.. Üniversitede bı hocam devletın işi yarım kalmaz ahmet yapmazsa memet yapar derdi.. Sen rahat ol kardeşim beton krizini siz çıkarmazsanız kimse çıkarmaz şimdiki kriz değilmi sence..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Neden açılmıyor o zaman santralller ihtiyaç yok mu 10 yıl var açsınlar ama millet bu kafada oldukça açılmaz bak kardeşim ev yaptırıyorsun bütün inşaat kalemleri %1000 arttı neredeyse kimsenin gıkı çıkmıyor demirciye söyle pimapenciye söyle kapıcıya, inş malzemecisine,ustasına, arsa ev araba fiyatlarına tüm çevre illeri araştır bi Malatya’da dürüm bile oralardan pahalı ama betonu günah keçisi yapmışsınız hırsınızı betondan çıkarın ama bi diğer kalemler aynı sesinizi hepsi için çıkarın bende çıkarayım
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Betoncu gardas muhtemel sende akp lisin. Söylediğin gibi betoncusun. Adını soyadını açıkça yaz. Nesin K misin M misin. Yorumları hedef alma. Cumhurbaşkanı sen konuyu bilmeden konuşuyorsun de. Hem gidip Ak partiden yeşilyurda aday olun. Hemde vatandaş üzerinden dalga geçin. Madem sektörün içindesin. Firmanın adını kendi adını açıkça yaz. Söylediğin kalemleri fatura üzerinden ödediğin işçi paralarını hepsini belirt. Malatyahabere ve cimer üzerinden cumhurbaşkanına gönder.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mahmut adım beton santralim yok piyasaya bant altı alıp satıyorum maliyetleri ordan biliyorum piyasada 10 betoncu varsa 20 tane de bant altı alıp satan var. zaten bakanlıklar incelemeye almış onlarda bakar anlar maliyetleri öyle dışarıdan bakıp sallamayla olmuyor kardeş
    %34
    %66
    Yanıtla
  • 15 güne kadar büyükşehir belediyenin 2 adet beton santralı devreye girecek. bakalım m3 kaç liradan satacak. başkan gerekirse 4 tane daha açarım diyor. Aağınızı denk alın diyor. yani herkes hazır beton fiyatlarından şikayetçi. sizde %200 kar etmeyinde %20 kar edin. %20 karla beton m3 fiyatını bir hesaplayın 1500 TL ye düşüyormu düşmüyormu.....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • açsın en pahalı betonu o satacak bu yorumum burda kalsın. esenliklerin mestonun durumu ortada sattıkları fiyatta ortada zaten kar marjı %15 bunuda kazanmayın diyorlar iş yapmayalım para bağlamayalım o zaman herkes kendi kesesini düşünüyor herkes mağdur bi siz değilsiniz burdan atıp tutmayla olmuyor.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • İnşaatçı (7 ay önce)betoncu isimli kullanıcı yorumuna
    Deprem konutunda iki beton firmasında beton alıyoruz biri 1100tl den fiyatı 1520tl ye cikarti diğeri 1100tl 1900tl çıkardı ikiside beton firması.
    0
    0
    Yanıtla
  • sani (7 ay önce)
    Bizim bildiğimiz aynı ilçeye ak partiden başkan adayı olacak 2 akp li var. Biri beyaz Türk digeride adıyamanlı. Önce bunlara gereğini yapın. Yarın gelip oy isteyince sizi üzmeyelim. Cb konuşunca bu ikisi gülüyormu acaba. Sen konuş biz bildiğimizi yaparız mi diyorlar. İkisininde toplumda karşılığı varsa bağımsız olsunlar 10 taneden fazla oy alamazlar. Paraları bol. Millet canhıraş oturacak ev yaptırırken kandırıliyor
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Atıf Hoca (7 ay önce)
    Dini imanı para olan milletin fertleri haline geldik neredeyse:(, geçmişte defalarca yazdım, belediye meclis üyeleri başkanları vs mütahitlik yaparsa orda kamu menfaatlerinden bahsedilemez, adam farklı meslek grubundan siyaseten ilde bir konuma geldiği zaman oğlu, kızı, arkadaşı, yeğeni kamudan ihale kovalayan zatlar haline geliyor acı olan kimse buna bir dur demiyor ve en azından yakın gelecekte de demeyecek vesselam..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet KARA (7 ay önce)
    Malatya da tüm STK ların başlarına da ceza yazılması gerekli... Mimarlar orta hasar evler ile zaman harcayacaklarına Belediye başkanı beyler poz vereceklerine Sanayi odacısı bey artist gibi gezeceğine bu işlerle ilgilenselerdi ya. ARKADAŞ HALA BU YIKINTI ŞEHİRDE TAKIM ELBİSE İLE GEZEN ADAMLARA ŞÜPHE İLE BAKIYORUM... HEPSİNİN BU MALATYA MIZDA SUÇU VAR...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Deli (7 ay önce)
    Devlet,Kanunlar,Yasalar niçin var? Milletini korumak ve yaşatmak için . Malatya da Hükümeti kim temsil ediyor ?Vali .Maliye, Çevre Bak,Belediye. Neden bunlar ilgilenmez de ta Cumhurbaşkanına intikal eder .Her basit bir olayı illa Cumhurbaşkanı mı çözecek?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • muhammed (7 ay önce)
    her yerde her ortamda tutturulmuş bir "serbest piyasa"!! Ben bu ifadeye karşıyım, hele ki yüzyılın afeti olarak nitelendirilen bir afetten sonra bunların yapılması, hem insani hem vicdanı ahlaksızlıktır. Ben bedava versinler demiyorum ama fiyat Ankara'da İzmir'de Muş'ta Erzurum'da ne ise o seviyelerde olsun, 2 katı 3 katı olmasın. Denetim ve ceza.. Gerekirse kapat gitsin, bunu söyleyince de derler ki bu adamların da ailesi var çalıştırdığı adamlar var, çalıştırdığı adam zaten emekçi, evi yıkılmış konteynerda kalıyor. Merhametten maraz doğar, doğruyu vicdani olanı bulana kadar bence üzerine gidilmeli bu firmaların, gerekise ruhsatları feshedilmeli.!!!
    %80
    %20
    Yanıtla
  • malatyalı (7 ay önce)
    bu şehirde kim DERDİMİZ MALATYA dediyse milleti kazıkladı.... Belediye Başkanı beton satıyor, Ak parti il yöneticileri Beton satıyor, Malatya derdimiz diyen STK lar Beton satıyor. Güçsüz adam zaten beton santrali kuramaz ki. Güçlü adamlarada yaptırım yapamazlar... Biz betonu 3.000 den almaya hazırlanıyoruz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • YORUMSUZ (7 ay önce)
    Yarın beton fiatları düşerse reisin sözü yerde kalmaz.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Ahmet (7 ay önce)
    Reis “bunun bedelini ağır para cezalarıyla ödeyecekler.” Demişse Kesin Mehmet Çınar yeniden aday. Biz daha bir işler çevirip bedel ödeyen Ak Partili görmedik.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Naif (7 ay önce)
    Reis her zamanki gibi gaz alma operasyonunda.. Hani marketlerden de hesap soruluyordu... Ne oldu?
    %94
    %6
    Yanıtla
  • öz kernekli (7 ay önce)
    betondaki rant hiç bir yerde yok, umulurki tüm betoncuların hesabı sorulsun. ama dediğim gibi rant çok fazla... ha bi kanuna bakar o ayrı. dakikasında icabına bakılırda, işte ''ZOR, OYUNU BOZARMIŞ'' gardaş...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kadir (7 ay önce)
    Reis vatandaşını asla yarı yolda bırakmamıştır
    %24
    %76
    Yanıtla
  • Malatya (7 ay önce)
    Malatya çetelere telsim edilmiş malesef mafya kılıklı çeteler bütün kamu ihalelerini almışlar ve Deprem bölgesi değil fırsat bölgesi olmuş devletin bütün parasına çökmüşler Acill önlem alınmasa baş edilemezler çetelerle
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Halil (7 ay önce)
    Bakalim ne bedel odeyecekler Göreceğiz Benim inancım kalmadı artık Liyakatsiz atamalar Esini memur yapmalar Aklimizla dalga geçiyorlar Kul hakkı kimin umurunda
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Betoncular yeşilyurda aday (7 ay önce)
    İki hazır betoncu yeşilyurda aday. Sayın Cumhurbaşkanım önce tüm malatyalılara fahiş fiyattan beton satan yeşilyurt bb adayı 2 kişiyi ak partiden atıñ. Yoksa size nasıl inanalım. Bu ikisi normal fiyata verse hepsi verecek
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Burak (7 ay önce)
    Hiç bi şey olmaz
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Yorumsuz (7 ay önce)
    Bunların dini imanı kitabı mezhepleri yok Allah bildiği yapsın. Her kimki milletin alın teri ile kazandığı parayı fahiş fiyat uygulaması ile elde ediyorsa başta kendi sonra aile efradından çıksın inşallah çünkü kazanında ailesinin rızkını veriyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • petrol (7 ay önce)
    Reisimiz önce elektrik ve petrol fiyatlarını düşürsün, betonun fiyatı kendiliğinden düşer...
    %52
    %48
    Yanıtla
  • Betoncumusun sen (7 ay önce) petrol isimli kullanıcı yorumuna
    Petrolcüm çevre illerden, diğer deprem illerinden heryerden malatyadaki fiyat daha yüksek. Petrol ve elektriğe malatyada ekstra zammı oldu.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Volkan (7 ay önce)
    Reis önce snein belediye başkanından başla ve görevinden al. Adam yurtdışına insan kaçakçılığına bulaştı, müteahhitlik yapıp milleetin ocağına incir ağacı dikti, hanimini aç gibi memur etti, beton sattığı binaların tamamı patladı ve en son ise milletin anasını ağlatip beton fiyatını şisirdi ve tüm.devlet ihalelerini aldı.. Reisim sesimizi duy.. malatyahaberden Allah razı olsun. Pisliklerini gün güne burada yayınladı. Sıra sende ve gereğini geçmişe yönelik olarak al ki yüreğimiz soğusun ( Topsogut mağduru)
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Darül harp (7 ay önce)Volkan isimli kullanıcı yorumuna
    Yorumun arasında "aç" kelimesi geçiyor buna takıldım... darül harp !!!! te bunlar gibi müminler herşeye açtır ve kendilerine mübah görürler... din maskesi altında bir türlü geçmez açlıkları.. aklına gelen her türlü şey para pul makam mevki ... vs bu açlığın kapsamına girer tümünü burada yazarsam editör sansürler.. ama bunları gören benim İman' ettiğim yüce yaratıcı bir şekilde hepsinden çıkarır yanlarına bırakmaz!!!!
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Amin ins gardasim. İman ettik ama bunların imanı var mı Allah bilir amma gel gör ki yaptıkları müslüman işi değil.. yahudi olsa kafir olsa.belki vicdani vardır diyecemde bunların neyi var Inan bilemiyorum. Saniirm bunlara münafık desek.yeridir. emanete ihanet ederler, yalan söylerler ve verdiği sözde durmazlar..bunu ben değil bu alemin peygamberi söylüyor ve bizde iman ettik. Munafikligin alametleri Malatya siyasetçilerin de var. Yukarda.saydim
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Bir tarlaya ne enersen onu biçersin bir ağaca hangi aşıyı yaptıysan o meyve yetişir gelelim konuya insanlık Malatya kokmuş bozulmuş anneler babalar evlat yetiştirmemiş doğurmuşlar salmışlar int medya gogcle youtubda böyümüşler şimdide eline fırsat geçen utanmada vijdanı sızlamada zor günler yaşayan melmeketindeki insanların kene gibi kan emiyor böyle kokmuş insanlara CHP ne yapsın AKP ne yapsın bu kokuşmuşlar her yerde partide esnaf ev sahibi tucar her yerde Düşmanın da merti makbül hırsızında iyisi vardı şimdi camide dahi güvenilir insan yok
    %100
    %0
    Yanıtla
  • horozcu (7 ay önce)
    Adam bahçesine ev yapıyor. Beton faturasını şirketine kestiriyor.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • öneri (7 ay önce)
    Beton piyasasında ağız birliği: fatura istersen 40 gün sonra, fatura istemezsen bu gece...
    %97
    %3
    Yanıtla
  • şahin (7 ay önce)
    insanların kara gününde yanında olmayan bu fırsatçıların kayda değer cezalar alması gerek. >Devletimiz bu bölgelere alternatif santraller açmalı çimentodan mıcıra kadar kendileri üretmeli yazık aylarca fahiş fiyatlara beton satıldı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 ay önce)
    Yav he he... Hepsi Sizin adamınız. Devamke...
    %89
    %11
    Yanıtla
  • orhan (7 ay önce)
    Sayın editör Malatyahaber olarak bu işin takipçisi olsanızda günlük hazır beton m3 fiyatlarını yayınlasanız. insanlarda görmüş olur devletin en tepesinden yapılan bu açıklamalar nekadar etkili oluyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 ay önce)
    Sayın Cumhurbaşkanımız malatyadaki fırsatçı bu beton firmaları milletin canını yakıyor. Şafak operasyonuyla enselerine çökülmeli...
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Şafak operasyonu mu?Çok Komik.Kaçan yok,saklanan yok.Gün içerisinde her saat müsaitler.Yeterki hesap sormak istensin..Hiçbir şey çıkmaz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatandaş (7 ay önce)
    Ödet reis bu çimentocuların canını oku dökecek su bile verme bunlara bide mikser kamyonlar çok kötü sürüyler o şöforlarınada ceza kes
    %80
    %20
    Yanıtla