SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fiyatlar Bolluğa Göre"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:45:51
A- A+ PAYLAŞ

Mevsim itibariyle balık yeme zamanı olduğu bildirildi. 

Malatya Et ve Balık Pazarı’nda esnaflık yapan Fikret Buluş, fiyatların uygun olduğunu belirterek, “Geçen yıl kilosunu 20 TL’den sattığımız Çinekop’un fiyatı bugünlerde 15 TL civarında” dedi.

Esnaf Mahmut Şişman ise, balık bolluğuna göre fiyatların yükselip düşebildiğini belirterek, istavritin az çıktığı için fiyatının 12 TL civarında, Karadeniz hamsinin kilosunun 8 TL, uskumrunun fiyatı ise 6,5-8 TL civarında olduğunu söyledi.

Vatandaşların genelde Karadeniz balıklarını tercih ettiğini söyleyen Mahmut Şişman, doktorların haftada 2-3 kez balık yenmesini önerdiğini hatırlattı.

Diğer yandan, vatandaşlar ise, kırmızı ete göre ucuz olan balığı haftada bir de olsa tüketmeye çalıştıklarını ifade ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız