SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Furkan Gölcükspor'a Kiralandı

0
Güncellendi - 2020-08-29 03:03:46
Furkan Gölcükspor'a Kiralandı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un  ileri uç oyuncusu Furkan Yiğit, 3.Lig ekibi Gölcükspor’a transfer oldu.

Sarı siyahlı takımın kamp çalışmalarında yer alan 25 yaşındaki oyuncu, kendisiyle ilgilenen Gölcükspor’a ‘evet’ dedi. İki kulübün anlaşması üzerine Yiğit, bir yıllığına Kocaeli ekibine kiralandı.

Yiğit, sosyal medya hesabından “Yeni Malatyaspor’dan 1 yıl kiralık olarak Gölcükspor ile anlaşmış bulunmaktayım. Her iki taraf içinde hayırlı olur inşallah” mesajını paylaştı.

Güncel piyasa değeri 50 bin Euro olan Furkan Yiğit, sağ kanadın yanı sıra forvet mevkiinde de görev yapabiliyor.

Yeni Malatyaspor ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç oyuncu daha önce Bayrampaşa, Malatya Yeşilyurt Belediyespor ve Elazığ Karakoçan Futbol Kulüpleri’nde forma giydi. 3.Lig’de 46 karşılaşmada forma giyen Yiğit, Yeşilyurt Belediyespor formasıyla 13 karşılaşmada 4 gol atma başarısını gösterdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Onur Yıldız (3 yıl önce)
    Başarıları daim olsun kardeşimin, hırslı ve çalışkan süper liğde görmek isteriz.
    0
    0
    Yanıtla