SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Furkan Yiğit İmzayı Attı

0
Güncellendi - 2018-01-05 21:30:15
Furkan Yiğit İmzayı Attı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımının genç golcüsü Furkan Yiğit, 3. Lig 1. Grup takımlarından Bayrampaşa’ya kiralandı.

  Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımında sezonun ilk yarısında attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken golcü futbolcu Furkan Yiğit, sezon sonuna kadar 3.Lig ekibi Bayrampaşa’ya kiralandı.

  Bayrampaşa, 3.Lig 1.Grup’ta sezonun ilk yarısında 17 karşılaşmada 8 galibiyet, 6 beraberlik, 3 mağlubiyet ile 30 puan topladı ve 3.sırada yer aldı.

  Evkur Yeni Malatyaspor’da 15 karşılaşmada bin 308 dakika görev alan Furkan Yiğit, 11 gol kaydetti. Ligin 16.haftasında İnönü Stadı’nda oynanan karşılaşmada Galatasaray ağlarına 2 gol birden bırakan Yiğit, ilk yarıda takımının kaydettiği 26 golün 11’inde sahneye çıkan isimdi.

  Galatasaray karşılaşmasında attığı ikinci golden sonra asker selamı veren 22 yaşındaki Malatyalı futbolcu, ilk yarıdaki performansıyla birçok takımın ilgisini çekmeyi başardı.

  Futbola 2005 yılında Malatya İdmanyurdu altyapısında başlayan Yiğit, 2007 yılında Malatyaspor’a transfer oldu.

  2015 yılında Evkur Yeni Malatyaspor’a transfer olan genç golcü, 2016 yılında profesyonelliğe geçti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ahmet (6 yıl önce)
    2019 yılında profesyonelliğe mi geçti???
    0
    0
    Yanıtla