SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futsal İl Birinciliği Sona Erdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:18:45
Futsal İl Birinciliği Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da okullar arası düzenlenen Gençler Futsal (Salon Futbolu) İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Müsabakalar sonucunda kızlarda Akmercan Anadolu Lisesi, erkeklerde ise Fen Lisesi il birincisi oldu. 
 
Yeşiltepe Spor Salonu'nda oynanan genç erkekler futsal il birinciliği final karşılaşmasında Fen Lisesi ile Orgeneral Eşref Bitlis Lisesi karşı karşıya geldi. Müsabakayı 5-2 kazanan Fen Lisesi, il birincisi oldu. 3.'lük 4.'lük maçında ise Fatih Lisesi ile Sümer Lisesi karşılaştı. Fatih Lisesi, müsabakayı 6-5 kazanarak, üçüncü oldu. 
 
Genç kızlarda ise, il birincisi Akmercan Anadolu Lisesi oldu. TOKİ Kayısıkent Lisesi, müsabakalar sonucunda ikinciliği elde ederken, Ticaret Meslek Lisesi ise üçüncü oldu. 
 
Müsabakaların ardından Yeşiltepe Spor Salonu'nda kupa töreni düzenlendi. Kupa töreninde bir konuşma yapan Okullar ve Doğu Anadolu Bölge Futbol Koordinatörü Sinan Alkış, müsabakaların centilmenlik içinde geçtiğini söyledi. Alkış, il birincisi olan takımlara başarılar dileyerek, "Okullarımız arasında yapılan gençler futsal il birinciliği müsabakaları çok güzel bir ortamda oynandı. Takımlarımız üstün mücadele örneği ortaya koydu. Birbirinden zevkli müsabakalar izledik. İl birincisi olan takımlarımıza, bölge
karşılaşmalarında başarılar diliyorum" dedi. Alkış'ın konuşmasının ardından takımlara kupaları takdim edildi. Kupa töreni, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız