SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futsal Maçları Yapıldı

A- A+ PAYLAŞ

Herkes için futbol kampanyası kapsamında futsal turnuvası düzenlendi.

Turgut Özal İş Okulu Salonu'nda düzenlenen futsal turnuvasında konuşan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, "2008 -2009 eğitim öğretim yılında bakanlığımız ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) arasında yapılan protokol kapsamında müdürlüğümüzün spor izcilik şubesinin organize ettiği futsal sporu ilgi görüyor" dedi.

Bu organizasyonların eğitim ile sporun birbiriyle sıkı sıkıya bağlı olduğunu gösterdiğini vurgulayan İl Milli Eğitim Müdürü Bulut, okul idarecilerini ve öğretmenlerini katkılarından dolayı tebrik etti.

Futsal müsabakaları sonunda dereceye giren Beydağı Anadolu Lisesi 9 E sınıfına kupasını İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, ikinci olan Beydağı Anadolu Lisesi 10 A sınıfına Yeşilyurt ilçe Milli Eğitim Müdürü Seyit Reşitoğlu, üçüncü olan Beydağı Anadolu Lisesi 11 Fen H sınıfına ise ödülünü TFF Malatya Bölgesi teknik sorumlusu Zafer Güler verdi.

Turnuva çerçevesinde Beydağı Anadolu Lisesi ile Turgut Özal İş Okulu öğrencileri arasında bir de gösteri müsabakası yapıldı.

TFF tarafından organizasyondan sorumlu Milli Eğitim Şube Müdürü Şinasi Fırat'a da bir plaket verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız