SON DAKİKA
SON DEPREMLER

G.Antep B.B.- EYMS Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2017-02-16 21:59:23
G.Antep B.B.- EYMS Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de 21’inci haftada görev yapacak hakemler açıklandı. Buna göre, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasını İstanbul Bölgesi’nden Süper Lig Hakemi Volkan Bayarslan yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), TFF 1. Ligin 21’inci haftasında görev yapacak hakemleri açıkladı. Buna göre, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasını İstanbul Bölgesi’nden Süper Lig Hakemi Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını İzmir Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Serkan Gençerler ile İstanbul Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Aleks Taşçıoğlu yapacak.

TFF 1. Lig’de 21’nci haftada görev yapacak hakemler şöyle:

17 Şubat Cuma

18.30 Samsunspor-Mersin İdmanyurdu: Tolga Özkalfa

18 Şubat Cumartesi

13.00 Manisaspor-Giresunspor: Mustafa Öğretmenoğlu

16.00 Altınordu-Adana Demirspor: Ali Şansalan

18.30 Şanlıurfaspor-Göztepe: Bülent Birincioğlu

19 Şubat Pazar

13.00 Boluspor-Ümraniyespor: Erkan Özdamar

16.00 Elazığspor-Eskişehirspor: Arda Kardeşler

18.30 Balıkesirspor-Bandırmaspor: Sarper Barış Saka

20 Şubat Pazartesi

18.30 Büyükşehir Gaziantepspor-Evkur Yeni Malatyaspor: Volkan Bayarslan

18.30 Denizlispor-Sivasspor: Koray Gençerler.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız