SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gece de Konser

A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Kaymakamlığı, Yeşilyurt Belediyesi ve Yeşilyurtlular Derneği'nin ortak organizasyonuyla bu yıl 15'incisi düzenlenen Kiraz Kültür ve Spor Festivalinin konserine binlerce vatandaş katıldı.

Yeşilyurt Belediyesi'nin 100. kuruluş yıl dönümünde denk gelen konsere yoğun bir ilgi gösterildi.Yeşilyurt Meydanı'nda düzenlenen konsere Vali Halil İbrahim Daşöz, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Kaymakam Erkan Bulgan, MEV Genel Başkanı Prof. Dr. Mesut Parlak, Malatya eski milletvekili Ali Osman Başkurt, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ile çok sayıda davetli ve binlerce vatandaş katıldı.

Konserde Mehmet Balaban, Elif Avcı, Show TV'deki Korolar Çarpışıyor Yarışmasının finaline kalan Malatya Korusu ekibi ve Seher Dilova sahne aldı. Konserde binlerce vatandaş unutulmaz bir gece yaşarken, Amasya Valiliği görevine atanan Vali Halil İbrahim Daşöz'e ise gecenin anısına bir onur plaketi verildi. Konser esnasında En İyi Kiraz Bahçesi yarışmasında derece alan çiftçilere ödüllerini Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk verdi.

Konser sonunda vatandaşların yoğun ilgisini gören
Belediye Başkanı Kavuk, amaçlarının ilçede birlik ve beraberlik içinde huzurlu bir ortamda daha iyi hizmeti vermek olduğunu belirterek, herkese teşekkür etti.

Pazar günü de 27 çocuk sünnet ettirildi. Yeşilyurt Ahmet Atılgan Parkı'nda yapılan sünnet törenine Kaymakam Erkan Bulgan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Yeşilyurtlular Derneği Başkanı Zeki Akıncı ile kalabalık bir topluluk katıldı. Sünnet ettirilen 27 çocuğa işadamları kirve olarak altın ve çeşitli hediyeler verdi.

ÇALIK'A..
Gecede Malatya Milletvekili Öznur Çalık'a, kirazdan yapılmış bir Türkiye haritası hediye edildi.

Yeşilyurt ilçesinde bu yıl 15'incisi düzenlenen Kiraz Kültür ve Spor Festivali'nin konserine katılan Milletvekili Çalık'a bir esnaf tarafından beyaz ve kırmızı kirazlardan yapılmış Türkiye haritası hediye edildi. Çalık, verilen hediyeden dolayı teşekkür etti.

TEMEL ATMA..
Yumak İnşaat tarafından Yeşilyurt Şahin Tepesi mevkiinde yapımına başlanan Yeşilyurt Bahçesaray Evlerinin temel atma töreni de Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, millietvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt Kaymakamı Erkan Bulgan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Milli eğitim müdürü Mehmet Bulut, Hürriyet Gazetesi ekonomi müdürü Vahap Munyar ve vatandaşların geniş katılımıyla gerçekleştirildi. Yeşilyurt Kiraz Şenlikleri programı çerçevesinde yapılan temel atma töreninde konuşan Vali Daşöz bu yatırımın Yeşilyurt’u cazibe merkezi haline getireceğini belirterek şirket yetkililerini böyle güzel bir yatırım yapmalarından dolayı tebrik etti. Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise global ekonomik krize rağmen temeli atılan 15 trilyonluk böyle bir yatırımın çok önemli olduğunu, işsizliğin çok yüksek oranlara çıktığı bugünlerde böyle bir yatırımla 200 kişiye yeni isthidam alanı yaratılmasının takdire şayan olduğunu ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız