SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gece Yarısı Silahlar Patladı.. "Birbirlerine Ateş Açtılar!"

Gece Yarısı Silahlar Patladı..
A- A+ PAYLAŞ

Çilesiz Mahallesi'nde gece yarısından sonra bazı şahısların karşılıklı olarak birbirlerine ateş açtıkları yolundaki ihbarın ardından olay yerinden kaçtıkları öne sürülen 2 şahıs bir tabancayla yakalanırken, olay yeri yakınında bir de pompalı tüfek bulundu. Yaralanan olmadığı öne sürülen olay sırasında park halindeki bir araca da mermi isabet etti.

Olay, saat 02.30 sıralarında Çilesiz Mahallesi Şehit Sami Kıbrıs Caddesi Şehit Gökhan Ertan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi civarında meydana geldi. Bölgeye, araçlarla geldikleri öne sürülen iki grup arasında silahlı kavga olduğu, yaralı bulunduğu ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. İhbarlarda, bir şahsın da yaralı olduğu bildirilirken, polis ekipleri yaptıkları araştırmada, bir siteye girdiği öne sürülen yaralıya rastlayamadılar. Olay yeri çevresinde boş kovanlar bulunurken, okulun bahçe kısmına atılmış vaziyette bir adet de pompalı tüfek elde edildi. Araştırma sırasında, olay yeri civarında park halinde olan M.B.'ye ait otomobilin ön camında mermi isabeti olduğu belirlendi.

Kavgaya karışanlardan bazılarının bir taksi ve otomobille bölgeden ayrıldıkları bilgisini alan polis ekipleri, şüpheli taksiyi Fahri Kayahan Bulvarı'nda saptadı. Dur ihtarına uymayan taksi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi arkasında Tren Garı yakınında ekiplerce durduruldu, içerisinde kavgaya karıştıkları belirlenen E.A. ve A.B. adlı şahıslar yakalandı. Şahıslarda bir adet tabanca bulundu. Şahısların, Şehir Mezarlığı civarında taksiye binerek silahlı olayın yaşandığı bölgeye geldikleri, olaydan sonra aynı araçla bölgeden ayrıldıkları belirlendi. İki şahıs gözaltına alındı.

Polis ekipleri, olaya karışan bazı şahısların da beyaz renkli BMV otomobille olay yerinden ayrıldıkları yolundaki bilgi üzerine, bu aracın bulunması için de araştırmalarını sürdürüyor.

İŞYERİNE ATEŞ AÇILDI..

Bu rada Pazar akşamı Malatya’da bir işyerine yönelik kurşunlama olayına karışan 2 şüpheli polis ekiplerince aranıyor.

Olay, 19.20 sıralarında  Fırat Mahallesi Eşref Bitlis caddesi üzerinde meydana geldi. M.A.'ya ait işyerine bir otomobilden 1 el ateş açılması üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi yönlendirildi.İşyeri sahibi M.A. polise herhangi bir husumetinin bulunmadığını söyledi.

Olay yerinde herhangi bir yaralanma olmadığını belirleyen Emniyet ekipleri,  şüphelilerin M.K. ve İ.S. olduğunu saptadı. Polis, otomobil ile kaçan şüpheliler M.K. ve İ.S.’yi arıyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Vatandaş (1 yıl önce)
    Adamın bir sürü dosyası var. Kısacası yolun yolcusu olmuş. TCK'yı hakim savcı kadar biliyor. Bu adam içeri maalesef dışarıda. Olan düzgün yaşayan vatandaşa oluyor. Kanunların kesinlikle caydırıcı olması lazım. Başka şekilde çözülmez bu iş. Polis Jandarma yakalıyor savcı sevk ediyor hakim kanunun verdiği yetkiyi kullanıyor ama kanunun ön gördüğü ceza yeterli değil.Adam tatile gider gibi bir iki ay yatıp çıkıyor. Bu kadar basit olmamalı darp tehdit yaralama için verilen cezalar. Daha sert olmalı. İnfaz yasasının bir an önce değişmesi şart.... Polisin jandarmanın eski yetkilerini verseler mum gibi olur herkes...
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Polis yakalıyor adamlar arka kapıdan hoppp…bu nasıl bi adalet sistemi var , bu işin içinde kimler ver ..emniyet müdürü nerde ? Hakim ve savcılar nerde? Neden yakalayamıyorlar? Yakaladıklarındada neden dışarı bırakıyorlar..biz bu çetelerin silah seslerini dinlemek zorundamıyız? Biz geceleri tedirgin yatmak zorundamıyız..nerde ADALET.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Acaba neyi yada nereyi paylasamadilar,tam çeteler şehri oldu güzelim şehir Adana'yi geçti
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    "okulun bahçe kısmına atılmış vaziyette bir adet de pompalı tüfek elde edildi." Elde edildi yazarken hiç mi dikkat etmediniz gerçekten? Editörleriniz bu cümleyi yazarken ne düşündü acaba? Savaş ganimeti veya üstün bir başarı sonucu kazanılmış ödül felan mı bu elde edilsin???
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Celal (1 yıl önce)
    Sokak savaşları bitmiyor…gruplaşmalar ve çatışmalar hergün malatya sokaklarında..emniyet güçlerine allah yardım etsin…
    %80
    %20
    Yanıtla