SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençlerbirliği'nde Yeni Teknik Direktör Dalcı

Gençlerbirliği'nde Yeni Teknik Direktör Dalcı
A- A+ PAYLAŞ

Gençlerbirliği'nin yeni teknik direktörü Mustafa Dalcı, Spor Toto 1. Lig'de kalacaklarına inancının tam olduğunu belirtti.

Taşkın Aksoy'un yerine 2 gün önce göreve getirilen Dalcı başkent ekibinin antrenmanından önce basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Gençlerbirliği'nin tarihi bir kültürü olduğunu ve Türk futbolunda önemli bir yeri bulunduğunu belirten Dalcı, şunları kaydetti:

"Konum itibarıyla şu anda zor bir durumda ama başkanımızla istişarelerimizi yaptık. Yapılması gereken eylemleri yönetimle birlikte mutlaka en kısa sürede yapacağız. Bulunduğumuz durumdan bir an önce kurtulmak adına ekibim, futbolcular ve yönetimimiz, değerli başkanımızla birlikte doğru işler yapacağımızı düşünüyoruz."

Mevcut kadroyla ligin ilk devresinde kalan maçlardaki bütün puanlara talip olduklarını aktaran Dalcı, "Oyuncularımla bu dördüncü antrenmanım, kendileriyle toplantılar, görüşmeler yaptık. Futbol içinde tabii ki oyuncularımızı tanıyoruz, yeteneklerini biliyoruz. Onlarla birlikte doğru işler yapacağımızı düşünüyoruz. Ligin ilk yarısında kalan 6 maça çok doğru hazırlanmamız lazım, her maç kendi içinde çok önemli ve çok değerli." ifadelerini kullandı.

Maç maç düşündüklerini, iyi çalıştıklarını, iyi analiz yaptıklarını vurgulayan Dalcı, "Bu hafta Altay maçı bizim için çok önemli, her maç gibi. Oyuncular da doğru reaksiyon gösteriyor. Şöyle bir gerçek var, her şey zor mu zor. Biz bu mücadelenin içerisinde her anlamda dimdik duracağız, güçlü olacağız ve buradan başarılı bir şekilde çıkacağız. İnşallah Gençlerbirliği'ni bu sene mutlaka ve mutlaka bu ligde tutacağız." şeklinde konuştu.

Transfer çalışmaları için de Dalcı, "Eksik bölgelerimiz her takımda olduğu gibi burada da var. Bu anlamda devre arasında yapacağımız hamleleri yönetim ve değerli başkanımızla istişare yapıyoruz. İkinci yarı bizim için de çok daha değerli olacak." ifadelerini kullandı.

Ankara, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız