SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gençlerle Kalite Yükselir'

A- A+ PAYLAŞ

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata'nın yanı sıra Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve oda başkanları ile birlikte MHP İl Başkanı Arif Yıldız'ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

ŞAVATA'NIN ZİYARETİ..
Beraberinde il genel meclisi üyesi Rıza Sinanoğlu ile birlikte MHP binasına giden İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata'nın MHP İl başkanı Arif Yıldız'ı ziyaretinde, MHP İl başkan yardımcısı Çetin Soncan ve parti yönetim kurulu üyesi Kadir Arıca da yer aldı.

Ziyarette konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Avukat Arif Yıldız'ın Malatya il başkanlığına atanması nedeniyle tebrik edip, "Siyasette verilen mesajda insanlar kendilerini bulurlarsa onlara rağbet ederler. Siyasetçilerin kavgaları aslında kendilerin zarar verir. Bizler toplumun aynı zamanda eğitimcileri sayılırız. Hal ve hareketlerimizle gelecek nesillere ya umut oluruz, ya da umutsuzluk oluruz. Bizim gayemiz gençlere umut vermek ve gençleri daha çok siyasete teşvik etmekdir. Gençlerle siyasette kalite yükselir" ifadelerini kullandı.

Yıldız ise siyasetin hizmet aracı olduğuna dikkat çekerek, "Türkiye Büyük Mlillet Meclisi (TBMM) Başkanlığı ne ise, İl Genel Meclisi Başkanlığı da aynısıdır. Dolayısıyla yönetimin objektif şekilde çalışması önemlidir. Çünkü kendilerine oy veren ve vermeyenler düşüncesine girmeden hizmetler götürdüğünüze inanıyoruz. Sayın başkanımızın olumlu işler yaptığını görmekteyiz. Kendisine yakışan da budur"dedi.

ESOB BAŞKANI..
Ziyaret esnasında konuşan MESOB Başkanı Keskin, "Ziyaretimizin sebebi, yeni göreve atanan Arif Yıldız'ı kutlamaktır. Bizim beklediğimiz bir atamaydı. Arif Yıldız'ı yıllardır tanıyoruz ve Malatyalı bilen ve tanıyan bir arkadaşımız. Yılardır siyasetin içerisinde yetişerek gelen bir arkadaşımız. Bundan sonra MHP'ye ve İl Başkanı Arif Yıldız'a başarılar diliyoruz" dedi.

MHP İl Başkanı Arif Yıldız da, "Malatya'ya hizmet etmeye çalışıyoruz. Sayın Keskin ve ekibini yaptıkları hizmet ve başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ediyor, takdir ediyor ve teşekkür ediyorum. Malatya'ya bazı hizmetlerin gelmesinde çalışmaları oldu. Malatya'ya ciddi katkılar sunuyorlar. Malatya'nın sorunları için özveride bulunuyorlar. Bizde MHP olarak esnafımızın ve odalarımızın yanındayız. Esnafımızın yaşadığı sorunların çözümü için MHP olarak her zaman üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız