SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençlik Haftası Başladı

0
Güncellendi - 2020-05-16 20:01:17
Gençlik Haftası Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası, düzenlenen sosyal mesafeli törenle başladı.

Gençlik Haftası dolayısıyla düzenlenen törende Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan, Atatürk Caddesindeki, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Kayhan, “Bilindiği gibi her yıl 15-21 Mayıs tarihleri arasında ülkemizde büyük bir coşkuyla kutlanan Gençlik Haftası için bu yıl sosyal mesafe kurallarına uygun bir kutlama programı hazırladık” dedi.

Malatya Valiliği koordinesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organize edeceği Gençlik Haftası Programı’nın Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladığını kaydeden Kayhan, hafta boyunca yapılacak çeşitli sosyal ve sportif faaliyetlerle Gençlik Haftası Programı’nın devam edeceğini belirtti.

Kayhan, yaptığı konuşmada, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak ülkemizde yaşanan bu salgın sürecinde gençlik merkezlerimizce yapılan siperlik maskeleri öncelikle kahramanca mücadele eden sağlık çalışanlarımıza ulaştırdık. Yurtlarımızda ülke dışından gelen vatandaşlarımızı misafir ettik, gençlerimizin evde hareketsiz kalmaması için sosyal medyada sanat ve spor faaliyetleri yayınladık. Salonlarımızın kapalı olduğu bu günlerde evlerimizin salonlarında yapılabilecek faaliyetleri halkımızla paylaştık. Hafta boyunca gerek il merkezimizde gerekse ilçelerimizde sosyal mesafe kurallarına ve içinde bulunduğumuz sürece uygun etkinliklerimiz olacak ve bu etkinlikleri il müdürlüğümüz sayfalarından sizlere ulaştıracağız. Sporda, sanatta, bilimde, teknolojide, ekonomide, ahlakta ve insanlıkta örnek bir toplum olma hedefimize ulaşmak için her koşulda yılmadan yolumuza devam etmeliyiz. Ülkemizin en kısa zamanda bu süreci atlatmasını ve gençlerimizin doğayla ve sporla buluşmasını temenni ediyoruz. Bu süreçte fedakarca mücadele eden tüm vatandaşlarımıza minnetlerimizi sunuyoruz. Bu duygularla Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve değerli silah arkadaşlarını, vatanımızın birliği ve bütünlüğü için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyorum. Gençlerimizin sosyal mesafeye uyarak çeşitli etkinlik ve yarışmalarla kutlayacakları Gençlik Haftasını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Nevzat (3 yıl önce)
    Gençlik haftası olan Gençlerimizin 19 MAYIS 1919 Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Gençlerimize armağan ettiği Spor Bayramını canı gönülden kutlarım. Mustafa Kemal ATATÜRK elindeki bayrağı Türk gençliğine armağan etmektedir.Bu Bayrağı al eline sakın düşürme üstünü ört. Bayrağını yere düşürür sahip çıkmazsan böyle çıplak kalırsın demiştir. Böyle bir günü gençlere bizlere verdiği için, ATAMIZI SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ
    0
    0
    Yanıtla