SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fındıklı Görevden Alındı

0
Güncellendi - 2019-01-04 17:56:59
Gençlik ve Spor İl Müdürü Fındıklı Görevden Alındı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı görevden alındı.

Fındıklı'dan boşalan göreve ise vekaleten, Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü görevini yürüten Ebubekir Kayhan'ın atandığı kaydedildi.

1986 yılında antrenör olarak kurum bünyesinde çalışmaya başlayan Mustafa Sadi Fındıklı 9 yıldır Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürütüyordu.

Güler Hazar - Yeni Malatya Gazetesi/ Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • BATTAL (4 yıl önce)
    Spora sporcu bakar ancak sporcu sporcu geliştirir
    0
    0
    Yanıtla
  • Gercekler (5 yıl önce)
    15 Mart olmuş birisi çıkıpta bu adam şu yüzden görevinden alınmıştır diyemedi hala... Yazıklar olsun böyle milletvekillerine, yazıklar olsun liyakat adı altında oy sömüren bu il yönetimine... Nerede kalmış hizmet şevki, nerede kalmış memleket sevdası...
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    Sadi fındıklı nasıl geldiyse öyle gitti mehmet bayansalduz gibi değerli bir yönetici akademisyen ve sporcu insanı bir gecede görevinden alınıp yerine getirilmişti şimdi aynı şey başına geldi. Süreç aynen devam ediyor,
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğrular (5 yıl önce)mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Adam 1. Ligde 5 yıl voleybol oynanmış, milli sporcu olmuş üzerine yılın sporcusu seçilmiş. Ardından antrenör olarak kurumda göreve başlayıp şenliğe yükselmiş. İlçe müdürlüğüne sınavla terfi edip 5 yıl ilçe müdürlüğünden sonra il müdürlüğüne terfi etmiş. Ve bu görevi öznur çalıklı, ahmet çakırlı bir siyasi ekip içerisinde 9 yıl yürütebilmiş. Teşkilatta adına sürülebilecek bir leke yok, her teftişten teşekkür yazılarıyla çıkmış. Bu adam daha ne yapsın? Allah herşeyi görüyor, hakkımızda hayırlısı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Israfil (5 yıl önce)
    Sayin Ebubekir beyi KYK donemimden beri taniyorum. Saygin ve durust bir yonetici. Liyakata onem verilen bir atama olmus. Genclik ve Spor ile KYK zaten birlesmisti. Yeni kuruma ikisinden biri atanacakti. Bu yuzden selale, irmak..vs degil, olmasi geren yapilmistir. Yeniden yapilanmayi Ebubekir beh ve ekibinyapacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumali Karakuş (5 yıl önce)
    Bırakmayın...Hepsini alın memleket de işini iyi yapan dürüst namuslu Liyakatlı ne kadar adam varsa hepsini görevden alın Yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Berk Unsur (5 yıl önce)
    Mücahit Fındıklı'nın kardeşi. 9 yıl iyi bir süre. Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulvahap gulezgin (5 yıl önce)
    hayırlısı olsun diyelim. ancak şelale meş'ale derken malatyamızın kaderi kararıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Alis (5 yıl önce)
    Sahipsiz malatya tam anlamiyla profosyonel birine bu yapilmamaliydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    İktidar partisinin vekilleri,Malatyamıza hizmet etme noktasında başarılı değillerdir,Yaptıkları iş , tayin terfi,kendilerine yakınlarına kadro açmak,Malatyamız için çalışan değerleri görevden almak çok yanlış, Sayın ,Sadi müdürüme yazık etmişler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet yılmaz (5 yıl önce)
    Sadi bey Malatyanın yetiştirdiği ber değer idi, yerine atama yapılacak Yeni müdür aslen nereli acaba.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kazım (5 yıl önce)
    Gelen ehil oldukça Değişim iyidir.8 yıl görev yapmış.18 sene mi devam etseydi.Kaç defa müracaat etmemize rağmen Yeşiltepe tesislerinin güvenliği,çevre düzeni sağlanmadı.Uyuşturucu kullananların,abuk sabuk iş yapanların mekanı oldu oralar.Neden vatandaşa kulak vermezler.Şehirler arası yolun dibine yapılıp trafiği felç eden stadyumda ileride ayrı bir problem teşkil edecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mikail (5 yıl önce)
    Gençlik spor il müdürü sayın Sadi fındıklıyı 30 yılı aşkın tanırım gerek sporculuğu döneminde gerekse yöneticiliği döneminde saygın, karekterli bir yapıya sahip nedense bir gece ansızın görevden alındı yazık bu şehrin yetiştirdiği değerler böyle bir gecede yok edilmemeli sporun içinden gelen görev süresi içerisinde başarılı hizmetlere katjı sağlayan değerli müdürümüz Sadi Fındıklı sanıyorum ŞELALEnin kurbanı oldu Malatyadaki kurum müdürleri bu derneğin kontrolü altında atanıyor Malatya nın siyasileri de buna göz yumuyorlar bir çıkıp Sadi fındıklının görevden alınış gerekcesini Kamu oyu ile payşlaş sada biz de bilsek adam yolsuzlukmu yapmış paramı yemeiş hırsızlık mı yapmış bunlar yoksa gerekcesi nedir.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)Mikail isimli kullanıcı yorumuna
    Hakkında bilgin bulunmayan şeyin ardına düşme. Çünkü kulak, göz ve gönül, bunların hepsi ondan sorumludur. İsra 36
    0
    0
    Yanıtla