SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gerçekle Yüzleşip Farklı Planlar İçine Girmeliyiz"

A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Gerçeklerle yüzleşip farklı planların içine girmeliyiz” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 2-0’lık Kasımpaşa mağlubiyeti sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, zor şartlar altında bir müsabakaya çıktıklarını ifade ederek, "Maçın kırılma noktaları vardı. İki tane pozisyona girdi, Kasımpaşa. Sonrasında da biz iki tane pozisyona girdik. İki takım için de öne geçme şansıydı. Sonra çok kötü bir gol yedik. Hak etmişleri o golü ama bizim müdahalede çok şanssız, çok eksik kaldık. Daha önce müdahale etmemiz gerekirken beklemeyi tercih ettik. 1-0 öne geçince de takım kırılma yaşadı. Kırılma yaşayınca da kolay değil, çünkü ümidinizi kaybediyorsunuz, zaten gelecekle ilgili kaygılarınız var. Bu kaygılar ümitsizliğe dönüşüyor, bu daha sorunlu. Sonrasında da biz ilk yarıda Buğra ile bir oyuncu değişikliği yaptık, Jospin girdi. Hadi orada biraz oyunu dengeledik, ondan sonrasında Tetteh uzun zamandır idmanlara çıkamadı, sadece 2-3 gün idmana çıktı. Altay maçında da kısa süreli oynatabildik. Kenan ile bir dinamizm getiririz, orada Dicko ile beraber daha atletizmi yakalarız diye bir plan yaptık 65’inci dakikalarda. Bu da bizim açımızdan neticesini vermedi. Belki de maçın kırılma noktalarından bir tanesiydi. 2-0’dan sonra zaten söylenecek bir şey yok, zaten maç bitmişti.  Kasımpaşa'yı tebrik ederken, biz artık farklı şeyler zaten konuşuluyordu ama bu gerçeklerle yüzleşip, artık farklı planların da içine girmemiz gerekiyor."” şeklinde konuştu.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Bülent (2 yıl önce)
    Hoca kendini boşuna yorma taraftar kendini yormasın FIFA’dan uyarı geldi Mina’nın borcu ödemezse 3sezon herşey biter yani takım amatör olur… takımı bu hale getiren kim varsa utansın yazıklar olsun borçsuz takımı iflas ettirdi!!!! Adil gevrek ve yönetim arkadaşları siyasiler orta değil kenarda bile yok güle güle süper lig!!!
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Hoca kaldı 8 maç 8 maçı aldığımızı say olmaz deme olur say ne yapar 44 puan yapar 44 yetermi onuda bilmiyorum ,hocam düştük desen olmazmi hala cek caklarla bizi uyutuyorsun yanındaki başkana sor bu kulübün ne kadar borcu var inan öğrenirseniz gelecek yılın planını yapmadan çantanızı alır gidersiniz çünkü bu borçla bu kulüp 1.ligde de barinamaz diyorum.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Cihat hoca takımın başına adeta gassal olarak getirildi.halen takımı tanımadğı ortada.işsiz hocaların gelip masal okuduğu bir kulübümüz var.Hagi osmana yedekte bile şans vermediğine göre demekki geçmiş maçların kadrosuna göre rasgele ilkonbir yazıyor.zaten fazlasını beklemekde saflık olur.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • uğur tn (2 yıl önce)
    Planlama anca planlama yapabilecek yeni beyinlerle olur.! Adil Gevrek'in ömrü çoktan dolmuştur. Ayrıca bu şehirden hiç bir şey olmaz. Boşa uğraşma hocam tribün'üde tribün olmayan bir şehirin futbol takımı bi tık ileri gidemez. İşte Sadık'a yapılanlar futbolcu kötü performans sergiliyebilir,Hatta o futbolcu çok kötü'de olabilir ama sen hali hazırda ne seçim zamanı bu şehri idare eden yöneticilere tepki veriyorsun,ne de takımı bu durumu sokan yönetime tepki gösterebiliyorsun ama konu aylardır parasını alamayan futbolcunun kötü performansı olunca aslan kesiliyorsun öyle şey olmaz.Sen tepkini verebiliyorsan bu takımı bu duruma sokan gerek siyasi faktörlere,gerekse bu takımı bu duruma düşüren yönetime işte şehiri sahiplenmek budur ! Gerisi tefarruattır..
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Mademki parasını alamayan oynamıyor o zaman niye bunları sahaya çıkarıyoruz.yedekte oturup hiç forma şansı bulamamış oyuncularımızı sahaya çıkaralım.zaten sonuç belli hiç olmazsa seneye alt ligin kadro planlamasını yapmamıza yardımcı olur.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • 1647796793 (2 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Bu işin senesi mi kaldı.Bu borç yükünü kimse üstlenemez.Böyük böşgan ile hep beraber amatör lige.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Hocam biz gerçeklerin yıllardır farkındayız.Küme düşme kaldırıldığı için bu yönetim sadece süreyi uzattı.Bu yönetim ile hiç bir planlamaya girilmez.Onların plan diye bir problemi hiç olmadı.Olamaz.Bu takımın başında bu yönetim olduğu sürece bu takım seneye de bir alt lige düşecektir.İçi boşaltılmış,bitirilmiş bu klübün başında bu yönetim olduğu sürece Ne yaptığınız ve yapacağınızda artık pek ilgilendirmiyor hocam.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Gerçekleri başkana söyle biz gerçekleri ilk 5 hafta sonra zaten görmüştük.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • paşa44 (2 yıl önce)
    Ya kardeşim düşmeye düştük maça ve antrenmana çıkmak istemeyeni gönderin, işi gücü rast gelsin, onların yerine gelecek sene oynayacak genç oyunculara yer verilsin hiç olmasa seneye antremanlı olurlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 1647796901 (2 yıl önce)paşa44 isimli kullanıcı yorumuna
    Yok öyle!Adamı ikna et getir sözleşme yap,oynat para verme sonra üzerine yat.Ne güzel böyle klüp yönetmek!Şimdi burda Kim zarar gördü.Klüp mü?Klübü yönetenlermi?
    %67
    %33
    Yanıtla