SON DAKİKA
SON DEPREMLER

GSİM Personeli Koronadan Öldü

0
Güncellendi - 2020-08-28 21:44:41
GSİM Personeli Koronadan Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, malzemeci ve çim bakımcısı olarak görev yapan 51 yaşındaki Mehmet Duru’nun koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, “Yıllarını Malatya futboluna hizmet ederek geçiren malzemeci ve çim bakımcısı olarak çalışan, daha sonrada il müdürlüğümüzde sürekli işçi kadrosunda atletizm sahamızdan sorumlu personelimiz Mehmet Duru, Korona virüse yenik düşerek vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrendim. Personelimiz Mehmet Duru'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm spor camiasına başsağlığı ve sabırlar dilerim’’ dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Bekir (3 yıl önce)
    Spor yöneticiliklerini yıllardır işgal edenlerden çok daha fazla katkı sağlayan güzel insan mekanın cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Malatya bu kafayla devam etsin sokaklar dolu iğne atsan yere düşmüyor durum vahim gidişat berbat ama akıllanan bir toplum yok
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Sayın Malatya lılar,ölene Allah rahmet etsin,bir konu var Malatya bilsin,İlçelerde ölenlere SELA verilmiyor,NİYE düğünde,nişanda,sünnette duyuru var,Ölene sela yok bu nasıl zihniyet,Valilik,Müftülük,Sağlık Müdürlüğü ne yapıyor,anlamakta zorluk çekiyor insan,SELA ölenin orda bulunan,İlçe,köy,kasabadakilere duyurusu demek,yapmayın,etmeyin.....................bir çözüm bulun....
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim akbez (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin çok iyi bir kardeşimizdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    ALLAH rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Memo44 (3 yıl önce)
    Admin kardeş Türkçemizde güzel adlandırma diye bir terim var. Öldü kelimesi nasıl bir başlıktır. Vefat etti yazılması vefat eden kişiyede saygıyı gösterir. Yanlış mı düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adamlar haberci, site de bir haber sitesi, habercilik dilinde õldü ifadesi, vefat etti ifadesinden daha vurucu daha dikkat cekicidir, kendi kisisel profilinde vefat etti, halka yürüdü ifadesini kullanmanda bir mani yok, ancak habercilik dili budur...sonuçta başlık hem merhumun ölümüne hem d covid'e vurgu yapıyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkçe bir sözcüğü kullanmak yasaklanmalı, evet haklısınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (3 yıl önce)
    Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun mekânı cennet olsun nur içinde yatsın.. malatya amatörüne hizmeti olan bir kardeşimizdi
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail Kaya (3 yıl önce)
    Mehmet abi çok değerli bir insandı Mekanın cennet olsun güzel insan
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgür (3 yıl önce)
    Mekanın cennet olsun güzel insan
    0
    0
    Yanıtla
  • Fahrettin Eserdi (3 yıl önce)
    Mehmet kardeşimiz, Malatyamızda Profesyonel ve Amatör spora Yıllarca büyük hizmetler verdi, Allah Rahmet etsin, Mekanı cennet olsun, Rabbim ailesine ve sevenlerine sabırlar versin.
    0
    0
    Yanıtla