SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Guido Koçer İddialı Konuştu

0
Güncellendi - 2016-02-04 21:35:42
Guido Koçer İddialı Konuştu
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor’un Süper Lig ekibi Gençlerbirliği’nden kiralık olarak kadrosuna katığı orta saha oyuncusu Guido Koçer, 1-2 hafta içerisinde yüzde yüz performansını yakalayacağını söyledi.

Teknik Direktör İrfan Buz ile daha öncede birlikte çalıştığını ifade eden Koçer, “Hocamızla istişarelerde bulunduk. Kiralık olarak geldim ve burada elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Burada başarılı olmak için çalışacağım” dedi.

Koçer, takımda iyi bir ortam olduğunu kaydederek, şunları söyledi:

“Gençlerbirliği’nde böyle değildi. Takımda Almanca bilen arkadaşlarımızda var. Beni çok iyi ağırladılar ve hemen içlerine aldılar. İyi bir şekilde burada antrenmanlarımıza başladık ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Tecrübeli futbolcu, kısa süre içerisinde tam anlamıyla hazır hale geleceğini ifade ederek, “Gençlerbirliği’nden sonra kısa bir aram oldu. Burada çalışmalara başladım. Hocamla birlikte antrenmanlarımı yaparak, 1-2 hafta içerisinde yüzde yüz performansımı yakalayacağıma inanıyorum. Daha iyi olacağıma inanıyorum” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız