SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Günerli'ye Kanalizasyon Şebekesi

0
Güncellendi - 2017-06-29 18:22:50
Günerli'ye Kanalizasyon Şebekesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü modern ve sağlam altyapıya kavuşmak için içme suyu ve yağmursuyu drenaj hattı çalışmalarının yanı sıra kanalizasyon hattı çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Darende İlçesi Günerli Mahallesi’nde Kanalizasyon Altyapı Çalışmaları kapsamında 3.800 metrelik hat çalışması, 63 Adet Muayene Bacası, 33 Adet Parsel Bacası ve 1 adet 500 kişilik foseptik çalışmasında sona yaklaşıldı.

Günerli Mahallesi Muhtarı Hacı Ayhan, “ Mahallemizin kanalizasyon sorununu MASKİ Genel Müdürlüğü’ne ilettik. Kısa sürede dönüş yapıldı. Çalışmalar hemen başladı. Kanalizasyon sorunumuz çözüme kavuşuyor. Bize bu hizmeti sunan Başkan Ahmet ÇAKIR’a, MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir’e ve mahallemizde aralıksız çalışan MASKİ ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.

Malatya’nın geleceğini modern ve sağlam projeleri yatırıma dönüştürerek inşa eden MASKİ Genel Müdürlüğü şehrin her bölgesinde çalışmalar yapıyor. Kanalizasyon hattı çalışmaları kapsamında Malatya merkez ve ilçelerde çalışmalar yapan MASKİ, Darende İlçesi Günerli Mahallesi’nde kanalizasyon hattı çalışmalarını tamamlamak üzere. Genel Müdür Dr. Özgür Özdemir; “ Mahallenin kanalizasyon sorunu yetkililer tarafından bize iletildi. Bölgeye giderek gerekli incelemelerde bulunduk. Projelerimizi hazırlayarak ihalesini yaptık. Günerli Mahallesi’nin sağlam altyapıya ve temiz çevreye kavuşması için yatırımlarımızı gerçekleştirdik. Bu kapsamda 3.800 metrelik kanalizasyon hattı çalışması yapıldı. 63 adet muayene bacası, 33adet parsel bacası çalışması, 1 adet 500 kişilik fosseptik çalışması devam ediyor. Çalışmalarımızda son aşamadayız. Yatırımlarımız tamamlandığında Günerli Mahallemizin kanalizasyon sorunu çözüme kavuşacak. Malatya’mızın tamamında çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Malatya’nın sağlam altyapıya kavuşması için 7 gün / 24 saat çalışan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız