SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hadebe Lige Hazır

0
Güncellendi - 2020-05-04 01:57:14
Hadebe Lige Hazır
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Zimbabveli defans oyuncusu Teenage Lingani Habede, ligin ertelenmesinin ardından sürdürdüğü antrenmanlarına tesislerde devam ediyor.

Sarı kırmızılı takımın sezon başında Kaizer Chiefs takımından transfer ettiği 25 yaşındaki stoper, yeni tip koronavirüs (kovid-19) salgınına karşı alınan önlem kapsamında ligin süresiz ertelenmesinin ardından Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde kalmıştı.

Karantina sürecinde liglerin ertelenmesinin ardından çalışmalarına ara vermeyen Zimbabveli savunmacı, teknik heyetin hazırlamış olduğu program kapsamında hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bir yandan formunu koruyan diğer yandan da eksiksiz olarak antrenmanlarını sürdüren Hadebei bir anlamda ‘lige hazırım’ mesajı veriyor. 

Bu sezon 16 Lig karşılaşmasında bin 332 dakikada görev alan Hadebe, çalışkanlığıyla dikkat çekiyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız