SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hafriyatçı Firmaya KOM Polisinden Operasyon

Hafriyatçı Firmaya KOM Polisinden Operasyon
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri tarafından Malatya’da deprem enkazları ihalesini alan bir firmaya yönelik operasyon yapıldığı ve gözaltına alınan isimlerin 10’u bulduğu öğrenildi.

Alınan bilgilere göre; 6 Şubat depremlerinden sonra Malatya’da en fazla enkaz kaldırma işi aldığı öğrenilen bir hafriyat firmasına yönelik olarak KOM Şubesi ekiplerince operasyon yapıldı.

Savcılığın gizlilik kararı aldırdığı operasyonla ilgili detaylara ulaşılamazken, gözaltına alınan şüpheli sayısının 10’u bulduğu, soruşturmaya göre bu sayının artabileceği bildiriliyor.

Operasyonla ilgili olarak kamuoyununun bilgilendirilmesi bekleniyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Metinn (2 ay önce)
    Gizlilik karari niye is kime dayaniyorsa onlarida alsalardi babasinin enkazi degil bastakiler vermis neye vermisler o zaman ver verdigine vur vurduguna olmus
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mert (2 ay önce)
    Kimse kafasina gore yikim.yapamaz vermeselermis hersey ihale usulu değilmiydi nerde sorumlusu nerde vali
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cebbar (2 ay önce)
    Bu firmaya öyle ya da böyle gereğinden fazla yardımcı olan kurumlarıda takibe alsınlar fırsat vermeyin artık
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Rıfat (2 ay önce)
    Tayyip Erdoğan da mimar ya da mühendis değildi ama İstanbul'u susuzluktan, pislikten, çöpten kurtaran da Erdoğan'dı. Belediye başkanı binayı çizen mimar değildir ki mimardan seçelim. Gerçek bir lider ve yönetici olarak organizasyonu sağlayıp işi ehline verdiği müddetçe avukat ya da ürolog olmasında sorun yoktur.
    %35
    %65
    Yanıtla
  • Admin (2 ay önce)
    Adminn firma ismini söylüyoruz yalnız yayınlamıyorsun neden akrabalık mi var arkadaşlık mi???
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 ay önce)
    Özal köyü’nün oradaki kavşaktan Kahramanmaraş-Gaziantep yönüne bir sürü kamyon Devlete ait olması gereken enkaz demirlerini taşıyor.Yikopun başında ki arkadaşın çok daha önemli işleri var bunu tüm Malatya biliyor.Malatya kamyon kamyon soyuluyor.❗️❗️❗️Devletin 1 kuruşunun soyulmasına göz yuman kim varsa Allah’ın adaletini bekleyin…
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Zeynel (2 ay önce)
    Acaba bu firmalar kim adlarını söyleyin
    %83
    %17
    Yanıtla
  • İsmet Baydar (2 ay önce)
    Onat yıkım firması bostanbaşı Mahallesi'nde bulunan İstanbul evleri bostancı konutları sitesinin yıkımını yapmadan önce sitemizin jeneratörü, kamelyaları, duvar çitlerini , raylı giriş kapısını vb mallarına el koymak suretiyle aldı cimere 2 defa şikayet ettim Yikop hep bizi oyaladı
    %96
    %4
    Yanıtla
  • yalçın yıldırım (2 ay önce)
    Evet istanbul evleri bostancı konutları sakini olarak çok mağdur edildik. Deprem sonrası yıkım işini alıp sonrada, bizlerin parası ile yapılan tüm bina demirbaşlarına el koyarak satıp zimmetlerine geçirdiler. Zehir zıkkım olsun arkalarına bazı kişileri alarak meydan okuyorlar idi. Hakkımızı aramamıza rağmen yikop bize destek olmamış ve tüm hak sahibi olduğumuz demirbaşları elimizden almışlardı. Allah kimseye bırakmaz bunlara da zehir zıkkım olur inşallah
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Murat Öksüz (2 ay önce)
    İstanbul Evleri Bostancı Konutları sakini olarak şikayetçiyim . bizleri dairelere sokmayan daire dışındaki ortak alanlarmıza ait parke taşlarına kadar, çoçuk oyun alanlarını, dış kapılarını, jeneratör lerini asansörleri daha sayamadığımız nice demir başları mızı bizlere teslim etmek yerine bina ağır hasarlı diyerek oyalayıp daha sonra kendileri tek tek söküp binanın dış kapısına kadar tek tek özenlice söküp taşıyıp götürdüler mal sahipleri olarak onca başvurumuza rağmen oralı bile olmadılar. Malımızı en küçük parçasına kadar söküp kendileri alıp götürdüler. İnşallah geciken adalet yerini bulur inşallah en ağır cezaları alırlar.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Berk (2 ay önce)
    Büyükşehir'deki ortak, Battalgazi'ye aday adayı olmuştu. Hem aday göstermediler hem de operasyon genişledi. Bakalım kimlere kadar uzanacak?
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Aydın Ay (2 ay önce)
    Hayırdır adayların açıklandığı günü beklemek.Milletin evini yıkmak yerine malına çökenleri herkes ihbar etmişti.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Mlx (2 ay önce)
    Yapım işi olur,yolsuzluk. Yıkım işi olur, yolsuzluk. Ulan arkadaş nasıl bir dönemdeyiz.
    %95
    %5
    Yanıtla