SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hafta Sonu Açık Olacak Akaryakıt İstasyonları

0
Güncellendi - 2020-04-16 22:50:22
Hafta Sonu Açık Olacak Akaryakıt İstasyonları
A- A+ PAYLAŞ

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Vali Aydın Baruş başkanlığında toplandı. Toplantıda hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni kararlar alındı.

Sokağa çıkma yasağının uygulanacağı hafta sonu açık bulunacak akaryakıt istasyonları da belirlendi. Buna göre 18 Nisan Cumartesi günü 12, 19 Nisan Pazar günü yine 12 akaryakıt istasyonu açık olacak.

Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre Cumartesi ve Pazar günleri açık olacak akaryakıt istasyonları şunlar:

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Kılıççı (4 yıl önce)
    klavyede ctrl basılı tut maus teker çevir
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (4 yıl önce)
    Telefondan girince buyutmekte olmuyor İşinizi biraz daha ciddi yapın bence Kolaya kacmissiniz, olduğu gibi kopyala yapıştır yaparak Okunmuyor mercek mi alalim
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıççı (4 yıl önce)
    Sen nereden bakıyorsun Ahmet, buyutte bak görürsün
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (4 yıl önce)Kılıççı isimli kullanıcı yorumuna
    bilgisayardan bakınca büyümümez
    0
    0
    Yanıtla
  • Pertrolcüler de batar bu gidişle
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    karınca yazısı gibi..eskisi gibi fotoları büyütme olmalı..
    0
    0
    Yanıtla