SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hak Ettiğimiz Bir Mağlubiyet Aldık"

0
Güncellendi - 2017-10-18 16:02:41
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Trabzonspor ile Cumartesi günü sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Ligin 8.haftasında deplasmanda Fenerbahçe’ye ilk 28 dakikada yediği gollerle 3-1 mağlup olan sarı kırmızılılar, Trabzonspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak, hem aldıkları kötü mağlubiyeti unutturmak hem de çıkışa geçmek istiyor.

“UYUM PROBLEMİNİ ATTIKTAN SONRA İYİ SONUÇLAR GELECEK”

Fenerbahçe karşılaşmasında ilk 11’de yer alan orta saha oyuncusu Abdoulaye Sadio Diallo, Fenerbahçe karşısında aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını ifade etti.

Diallo, zorlu karşılaşmadan istedikleri sonuçla ayrılamadıklarını belirterek, “Bizim için çok zor bir maçtı. Türkiye’nin değil, Avrupa’nın en büyük takımlarından biriyle oynadık. Çok zorlu bir maçtı ama bunun üstünde kalmayacağız. Bu haftaya en iyi şekilde hazırlanıp, Trabzonspor maçında iyi bir sonuç alacağız” diye konuştu.

Fenerbahçe karşılaşmasındaki performansıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Diallo, “Tabi ki iyi oynamadım, bende bunun farkındayım. Ama bundan sonra çok iyi çalışarak, beklentilerin hepsini karşılayacağım” dedi.

Diallo, takım olarak uyum sorunu yaşadıklarına dikkat çekerek, şunları söyledi: “Takımımızda çok iyi oyuncular var. Yetenekli ve tecrübeli oyuncularımız var. Biraz uyum problemi yaşıyoruz. Uyum problemini atlattıktan sonra iyi sonuçlarda gelecek.”

“HAK ETTİĞİMİZ BİR MAĞLUBİYET OLDU”

Takımın defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, Fenerbahçe karşısında kötü oynamadıklarını ancak maça kötü başladıklarını ifade etti.

Çiftpınar, “Aslında kötü oynamadık, kötü başladık. İlk yarım saat açıkçası bizde beklemiyorduk. 5 dakikada 2-0 oldu. Tabi hatalar ve yanlışlar var. Bunu hep beraber düzeltmek adına çok çalışmamız gerekiyor” diye konuştu.

Karşılaşmada 3-0 geriye düştükten sonra ikinci yarıda daha iyi oynadıklarını kaydeden Çiftpınar, “Benimde Süper Lig’de üçüncü maçımdı ve Fenerbahçe’ye karşı takımda da birçok oyuncu ilk defa böyle bir atmosferin içerisinde bulunuyordu. Tabi kolay bir şey değil ama daha iyisini yapabilirdik. 10 gün boyunca çok iyi çalışmıştık. Hocamızın bize söylediklerini tam anlamıyla yerine getirmek isterdik. Bu şekilde olmayabilirdi. En azından maç kafa kafaya başlar ve bir süre öyle giderdi.

3-0’dan sonra özellikle ikinci yarı toparlandığımızı düşünüyorum. Rakipten daha çok topa hakim olduk. Sanki onlar konta atakla geliyordu, biz daha hakim oynuyorduk ama üretkenlik konusunda biraz sıkıntımız vardı. 3-1’i yakaladık, belki duran topta 3-2‘yi de bulabilirdik ama olmadı. Hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldığımızı düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.

“DERS ÇIKARIP, BU HATALARI TEKRARLAMAYACAĞIZ”

Çiftpınar, ligin 9.haftasında sahalarında Trabzonspor ile önemli bir karşılaşma oynayacaklarına dikkat çekerek, “Önümüzde Trabzonspor maçı var. Fenerbahçe maçından dersler çıkarıp, Trabzonspor maçında aynı hataları yapmadan kendi sahamız ve seyircimiz önünde güzel bir galibiyetle yolumuza devam etmek istiyoruz. Her şey olumlu da, olumsuzda bir tecrübedir, bunların hepsinden ders çıkaracağız. Önümüzdeki maçlara aynı hataları yansıtmamaya çalışacağız” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • uğur (6 yıl önce)
    Uyum sorunu nedir ya ?? Lig başlayalı 8 hafta olmuş uyum sorunu hı ? Hadi oradan benim kapasitem bu demiyor uyum sorunu diyor yemezler cidden yemezler !
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (6 yıl önce)
    Sadık sen süperligde oynayacak oyuncu değilsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba44 (6 yıl önce)
    Takımda gruplaşma var. Çok samimi veciddi söylüyorum gruplaşma var. Futbolcuların bazıları birbirlerne selam dah vermek istemiyorlar. Yazık günah gerçekten yazık günah. Keşke geçen seneki kadroya 3-5 sağlam takviye yapsaydılar da öyle devam etselerdi. İnsanı kahrediyor bu başarısızlık çünkü !
    0
    0
    Yanıtla
  • kernekliali (6 yıl önce)
    tamda uyum sorununu aşacak hoca da varya başımızda.Kimsede io iştahı göremedik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz yavrukurt (6 yıl önce)kernekliali isimli kullanıcı yorumuna
    Boş boş konuşacagınıza elinizi vicdanınıza koyun artık kendi sahamızda galibiyet alın ve taraftara hediye edin.artık mazaret istemiyoruz.galibitet istitoruuuuuz.3 puan istiyoruz.aldıgınız parayı hak edin
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Biktik.bu.tur.mazeretlerden.artik.yeter.galip.gelin
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakır (6 yıl önce)
    Trabzonda yeni hocasıyla bu maçı bekliyordur mutlaka.İnşallah bu maçta da hakettiğiniz bir galibiyet alırsınız.Aksi takdirde hakettiğiniz son sıralara inersiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • gökhan (6 yıl önce)
    uyum sorunu diyor ligin çeyreği bitti ne uyumu
    0
    0
    Yanıtla