SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hasarlı Binanın 'Kontrollü' Yıkımı Zarar Verdi!

Hasarlı Binanın 'Kontrollü' Yıkımı Zarar Verdi!
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’da depremde ağır hasarlı bir binanın kontrollü yıkımı sırasında prefabrik yapıda hizmet veren lokanta da zarar gördü.

6 Şubat depremlerinde Malatya’da ağır hasarlı binaların yıkımları sürerken, Zafer Mahallesi İtfaiye Kavşağında bulunan bir binanın da bugün kontrollü yıkımı gerçekleştirildi. Yıkım sürerken yan kısımda bulunan prefabrik bir lokantada zarar gördü. Lokanta büyük hasar alırken, şans eseri kimse yaralanmadı.

Yıkım çalışmaları devam ederken, sağlam olan işyerinde oluşan hasar nedeniyle inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Ahmet (1 ay önce)
    Veli beg bol keseden atıp tutuyor küçük olsun benim olsun düşüncesiyle emme Arguvan'a ve Sn KIZILDAŞ'a haksızlık etti. Dilerim ki Arguvanlılar Sn KIZILDAŞ'a sahi çıkıp Veli'ye okkalı bir cevap verecekler.
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Kaya (1 ay önce)
    Hasarlı binanın dibine dükkan açana da, izin veren belediyeye de anlam veremiyorum 10 metre ileriye açsa, bu sıkıntılar olmayacaktı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • çavuşoğlu (1 ay önce)
    Zaten orada hiç olmaması gereken bina zarar görmüş ceremesini kendi çekmeli.Belediye niye izin vermiş diyenler var belediyeyi takan yok seçim arefesinde malesef.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (1 ay önce)
    Lokanta yapılmadan önce bina yıkılmalıydı, o lokantaya sürekli giderim bu olayın olacağı çok belliydi can kaybı olmaması sevindirici, o binanın lokantaya zarar vermeden yıkımı çok zordu, maalesef istenmeyen olay olmuştur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Belki mahkeme süreci devam ediyor diye yıkmadılar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cengiz (1 ay önce)
    Oradaydım.Ağır hasarlı binaya bitişik prefabrik lokanta yapılmış, olacağı buydu o lokanta yapılırken binanın yıkımı sırasında zarar görebileceğini nasıl düşünememişler??? Akıl işi değil...İnsanın bazen basireti böyle bağlanıyor demek. Eczacılar Sitesi yıkımında da hemen dibindeki konteyner terzi dükkanı zarar görmüştü. Yetkililer agir hasarli bina yakınlarına konteyner konulmasına izin vermemeliler, esnaflar da bu konuda ısrarcı olmamalı.Sonuç ortada.Olan esnafın malına dolaylı olarak da milli sermayeye olmuş.Geçmiş olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (1 ay önce)
    Biz boşuna mı diyoruz sokakları caddeleri büyük geniş yollar açın diye... insanların kaçacak alanı olsun.. İstanbul da yaşıyoruz.. gultepe kustepe Kağıthane sanayi mah. Bağcılar küçük çekmece vs daha bir çok yerde oturanlar evlerini boşaltmaya calisiyor.. çünkü sokakları dar.. yıkılsa kurtarma ekibi giremez
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Atıf Hoca (1 ay önce)
    O bölgeyi lokanta yapıldıktan sonra gördüm ve iyi cesaret harap binanın dibine önceden orda olmayan birileri lokanta açıyor sahibi yürek yemiş demiştim. Bile bile dibine ezbere yer açarsan olacağı bu Allah tan kimseye birşey olmamış.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Dükkan sahibi o alana lokanta yaparken belediyeden bir yetkili arkadaş böylesine teklikeli bir alana lokanta açamazsınız diyemedi.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Yapacak bişe yok baştan belliydi
    %100
    %0
    Yanıtla