SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Valiliği, Depremin Yıl Dönümü Nedeniyle Okulları Tatil Etti

Malatya Valiliği, Depremin Yıl Dönümü Nedeniyle Okulları Tatil Etti
A- A+ PAYLAŞ

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümü dolayısı ile Hatay ve Kahramanmaraş'ın ardından akşam saatlerinde  Malatya Valiliği tarafından 6 Şubat Salı günü , tüm resmi ve özel ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretime bir gün ara verildi. 

Konuyla ilgili olarak 5 Şubat Pazartesi saat 20.17'de basın kuruluşlarına iletilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümü dolayısıyla ilimizde düzenlenecek anma programı, vatandaşlarımız tarafından yapılacak kabristan ve taziye ziyaretleri dolayısıyla yoğunluk oluşturabileceği değerlendirildiğinden, ilimiz genelinde tüm resmi ve özel ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretime 6 Şubat 2024 tarihinde bir gün ara verilmiştir.

Ayrıca anma programları ve kabristan ziyaretlerine katılacak kamu kurum ve kuruluşlarımızda çalışan personelimize kamu hizmetini aksatmayacak şekilde kurum yöneticileri tarafından gerekli tedbirler alınarak her türlü kolaylık sağlanacaktır."

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Faruk (2 ay önce)
    Geç oldu ama şunu anladım ki, GELEN GİDENİ ARAŞTIRMIŞ sözünü söyleyen kişiye şimdi hak veriyorum.. Nur İçinde Yatsın
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Valilik (2 ay önce)
    Bu saate kadar nerdeymiş, sonra da Atatürk resmi bir yıldır neden farkedilmemiş
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Fatih (2 ay önce)
    Malatya farkı zaten yöneticilerde Malatya'da birşey yok diyorlardı hayat ve Maraş doğru karar almış Malatya'da da okulların tatil olması hatta esnafın bile dükkan açmaması lazım bu depremde 50 bin canımızı kaybettik onların acısı halen geçmedi bu bir yastır tatil olması normal tatil anlamına gelmeyecekti
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Malatya (2 ay önce)
    Sadece Hatay değil Kahramanmaraş Adıyaman ve Gaziantep'in İki ilçesinde de tatil edildi
    %75
    %25
    Yanıtla
  • harputlu (2 ay önce)
    Maraş ta tatil ama malatya ne zaman zamanında bi iş yaptı ki, yine yapsın. Bizim valilik malatyada deprem olmadığını düşünüyor
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Maraş'ta (2 ay önce)
    Hatay'dan sonra Maraş'ta tatil edildi. Zaten Malatya milletvekillerine göre bizde deprem olmamıştı. Normal yani biz üstümüze alınmayalım depremi...
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 ay önce)
    Zaten Malatya da deprem olmadiki.buralar gayet günlük gülüstanlık…..yöneticiler öyle söylüyor
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Turgay (2 ay önce)
    Çocuklarımız için farkındalık oluşturma ve depremin unutulmaması noktasında alınmış doğru bir karar. Malatyada da bu şekilde bir karar alınması lazım. Amaç çocuklara tatil değil amaç depremlerin unutulmaması.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Erkan (2 ay önce)
    Bence yanlış bir karar olmuş insanların normal hayatına dönmesi lazım devamlı depremi hatırlatıp acıları tazelemenin bir anlamı yok.
    %41
    %59
    Yanıtla
  • Kim tutar seni (2 ay önce)
    Çok doğru bir karar bütün deprem bölgesinde bu kararın alınması gerekirdi
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Yorumlar da çok doğru karar tatil olması diyen kişiler hepsi de Öğretmen dir eminim
    %37
    %63
    Yanıtla