SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hayatı Paylaşıyoruz' Spor Şenliği

0
Güncellendi - 2016-12-29 01:17:30
'Hayatı Paylaşıyoruz' Spor Şenliği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, İnönü Üniversitesi ve Yeşilyurt Belediyesi’nin işbirliğiyle engelli bireyler için ‘Hayatı Paylaşıyoruz’ spor şenliği ve gecesi düzenlenecek.

Malatya  Otizm ve Down Sendromlular Derneği tarafından engelli bireylerin sporla buluşması ve farkındalık oluşturulması amacıyla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında 7 Ocak Cumartesi günü gün boyu etkinlikler düzenlenecek.

İnönü Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Spor Salonu’nda 12.00’da açılış töreniyle başlayacak olan etkinlikte Hemsball, Bocce, Futsal, Goalball, Koşu, Basketbol, Voleybol, Tekerlekli Sandalye basketbolu, balon patlatma, sek sek ve yakan top gibi sportif faaliyetler gerçekleştirilecek. Müsabakaların ardından 15.30’da madalya ve ödül töreni yapılacak.

Aynı gün 19.00’da ise Büyükşehir Nikah Sarayı’nda akşam yemeği daveti verilerek, engelliler müzik etkinliği düzenlenecek. Program sonunda da plaketler verilecek.

Engelli sporcuların sportif faaliyetlere katılabilmesi amacıyla 7 Ocak Cumartesi günü 11.00’da Malatya Büyükşehir Belediyesi önünden, 11.15’te de Emekliler Parkı önünden servisler kaldırılacak.

Malatya Otizm ve Down Sendromlular Derneği tarafından yapılan açıklamada, “Malatya Büyükşehir Belediyesi, İnönü Üniversitesi ve Yeşilyurt Belediyesi’nin işbirliğiyle engelli bireyler için ‘Hayatı Paylaşıyoruz Spor Şenliği ve Gecesi’ düzenleyeceğiz. Etkinlik kapsamında sportif faaliyetlerin yanı sıra özel çocuklarımız tarafından müzik etkinliği de yapılacak. Bu etkinlikte herkesi aramızda görmek istiyoruz” denildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız