SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hayvancılık Fuarında Stant Açtı

0
Güncellendi - 2017-10-30 20:27:40
Hayvancılık Fuarında Stant Açtı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Koyun, Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın ve birlik heyeti 25-28 Ekim tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen ‘Animall Hayvancılık Fuarı’na katılarak stant açtı. Başkan Akın ve heyet, burada soy kütüğü (SOYBİS) toplantısına da katıldı.

Malatya Koyun, Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Akın ve beraberindekiler Antalya’da düzenlenen Animall Hayvancılık Fuarına katılarak Malatya’yı temsilen stant açtı. Stantta broşür, kitapçık, şapka, kalem ve defter dağıtan Başkan Akın ve birlik heyeti, ziyaretçilere Malatya kayısısı da ikram ederek Malatya ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Akın ve beraberindekiler, hibeler, teşvik, destekler ve Malatya birliği çoban müzesi ile ilgili fuara katılan birçok kurum, kuruluş, birlik yöneticileri ile de görüşmeler yaparak destek istedi.

Başkan Akın ve birlik heyeti daha sonra Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Hayvancılık Genel Müdürlüğü ve Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği tarafından 26-27 Ekim tarihleri arasında organize edilen soy kütüğü (SOYBİS) eğitim, bilgilendirme ve görüşme programına katıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız