SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefim Avrupa Şampiyonluğu"

0
Güncellendi - 2018-10-30 04:55:09
A- A+ PAYLAŞ

Menekşe Spor Kulübü'nün sporcusu Meryem Çakır, Kasım ayında Polonya’da düzenlenecek Avrupa Ümitler Tekvando Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

25-29 Nisan tarihleri arasında Yunanistan’ın Atina kentinde yapılan  WTE Başkanlık Kupası ve 3-10 Haziran tarihleri arasında Bulgaristan’ın Plovdiv kentinde yapılan 1. Multi Avrupa Tekvando Oyunlarında gençler kategorisinde yarışıp kota alan Meryem Çakır, Polonya'nın başkenti Varşova'da 7-12 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan Ümitler Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Kadınlar 62 kilogramda milli formayla şampiyonada yer alacak olan Çakır, Avrupa şampiyonu olmak istediğini söyledi. Malatya ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğini dile getiren milli sporcu, "İyi bir hazırlık döneminin ardından buraya kadar geldim. Polonya'da yapılacak olan Avrupa Ümitler Tekvando Şampiyonası'na katılma hakkını elde etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Hedefim Avrupa şampiyonu olmak" dedi.

Avrupa şampiyonasına milli takım antrenörü olarak davet edilen İsmail Menekşe ise "Ülkemizi ve Malatya'mızı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Polonya'dan başarılarla dönmek en büyük arzumuz. Tekvando da henüz hedeflerimiz bitmedi. Hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz. Bu noktada Malatyalıların duasını bekliyoruz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Gökhan KURNAZ (5 yıl önce)
    ALLAH yolunuzu açık etsin. Gurur duyduk Malatya adına. Emin adımlarla yürüdüğünüz hedeflerinizi birer birer gerçekleştirmenizi temenni ederim. Başarılar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali SARICA (5 yıl önce)
    Sporcumuz meryemi ve antrenörü ismail menekşe yı şahsında menekşe spor kulübü antrenör ve sporcularını kutluyorum.haberi okudum özellikle taekwondoda hedeflerinin bitmediğini ve arzu ettikleri hedeflerine ulasacaklarina güvenimin tam olduğunu malatya li yetkililerin bu kardeşlerimize imkan tanımaları gerektiğini bu başarıları görmezden gelmemelerini temenni ediyor avrupa şampiyonasında sporcumuza ve kıymetli antrenörü başarılar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Sema (5 yıl önce)
    Malatya ,birçok siyasetçi,devlet büyükler,sanatçılar çıkardığı gibi eminim sporda'da basarili sporcu çıkarır,bir malatya'li olarak başarır ,kızımızın başarılı olacağına eminim,yollu açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Malatya lı olarak gurur duyuyorum.genç sporcumuza başarılar dilerim.umarım Avrupa şampiyonasında ülkemizi ve Malatya mızı eniyi şekilde temsil eder...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sinem (5 yıl önce)
    Genç sporcumuza başarılar dileriz... Yolu açık olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazlı (5 yıl önce)
    Malatyanın gururu Meryemm başarılaaarrrr canım?
    0
    0
    Yanıtla