SON DAKİKA
SON DEPREMLER

H.Girmanaspor'dan MYB'ye Ziyaret

0
Güncellendi - 2020-05-02 03:09:50
H.Girmanaspor'dan MYB'ye Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi ekiplerinden Hekimhan Belediyesi Girmanaspor, TFF 3.Lig 3.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor’a ziyarette bulundu.

Koronavirüs (kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında liglerin süresiz olarak askıya alınmasının ardından kulüpler, bundan sonraki süreci beklemeye başladı. TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden ve salgın nedeniyle liglerin ertelenmesi öncesi iyi bir çıkış yakalayarak, kırmızı hattan uzaklaşan Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü’nün Başkanı Tahsin Yılmaz, Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde Play-off’a kalan Hekimhan Belediyesi Girmanaspor’un yöneticilerini ağırladı.

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi ekiplerinden Hekimhan Belediyesi Girmanaspor Kulübü Yöneticileri, Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Başkanı Tahsin Yılmaz’a, amatör spora katkılarından dolayı plaket takdim etti. 

Konuyla ilgili Hekimhan Belediyesi Girmanaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Kulübümüz olarak, Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanı iş adamı hemşerimiz Tahsin Yılmaz'ı makamında ziyarette bulunduk. Bizleri güler yüzle karşılayarak, kulübümüzün her daim yanında olacağını beyan ederek, bizlere Play-off'larda başarılar dileğinde bulundu. Bizlerde Yeşilyurt Belediyespor’umuza 3.Ligde başarılar dileğinde bulunduk. Günün anısına kulübümüz adına plaket taktim ettik” denildi. 

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü ise ziyarete ilişkin resmi sosyal medya hesabından “Malatya 1.Amatör takımı Hekimhan Belediyesi Girmanaspor, kulübümüzü ziyaret ederek, amatöre desteğimizden dolayı Kulüp Başkanımız Tahsin Yılmaz'a plaket takdim etti. Ziyareti gerçekleştiren kulüp yöneticisi Ramazan Koçak, İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Gündoğdu, Yeşilyurt Belediyesi Meclis Üyesi Nebi Yiğit ve Girmanaspor Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederiz” paylaşımında bulunuldu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Murat (4 yıl önce)
    Şu süreçte herkes dikkat ederken, millet evine kapanmışken neyin ziyareti 1-2 ay sonra olsa ziyaretler ne kaybederiz.Şu Türk halkının verdiği mücadeleye Yazık değilmi madem kendinizi düşünmüyorsunuz ailenizi düşünün...
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Fotoğrafa bak orda 1 inde korona olsa hepsi korona olur sosyal mesafe yok millet olarak bu kadar rahat olursak bayramda ve hastalığa karşi ciddiyetsizliğimizle bu hastalıktan kurtulamayizz
    0
    0
    Yanıtla