SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hekimhan Sorunlarına Vakıfım'

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:23:48
'Hekimhan Sorunlarına Vakıfım'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde şube müdürü olarak görev yapan Mahmut Levent, AKP’den Hekimhan Belediye Başkan adaylığı için başvuruda bulundu. 

Hafta içinde görevinden istifa eden Mahmut Levent, aday adaylığı başvurusunu yapmak için bugün kalabalık bir heyet eşliğinde Hekimhan’da AKP İlçe Başkanlığı’na giderek başvuru dilekçesini ve evraklarını İlçe Başkanı İhsan Sarıtaş’a sundu.

Başvuru işlemlerinin tamamlanmasından sonra bir açıklama yapan AKP Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Mahmut Levent, Hekimhanlı olduğunu, Hekimhan’ın tüm belde ve köylerini tanıdığını, sorunlarını bildiğini belirterek şöyle konuştu: “32 yıl boyunca devletimizin farklı kademelerinde memurluk ve yöneticilik yaparak halkımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşadım. Uzun yıllar kamu yöneticisi olarak çalışmama rağmen Hekimhan ve Hekimhan halkı ile hiçbir zaman ilişkimi kesmedim. Bulunduğum her mevkide onların sorunlarının çözümü için gereken tüm çabayı gösterdim. Bu nedenle Hekimhan’ın tüm sorunlarını yakından biliyorum. Sorunlarını bildiğimiz için de bu sorunların çözüm yollarını da biliyoruz”. 

“Hekimhan’ın Sorunlarına Vakıfım, Projelerimiz de Hazır”

Konuşmasında Malatya’nın rüyası olan büyükşehir statüsüne kavuşması nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AKP Malatya Milletvekilleri ve AKP Malatya teşkilatına teşekkür eden AKP Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Mahmut Levent “Malatya Büyükşehir statüsü ile AK Parti kadrolarının yönetiminde yeni bir şehircilik hamlesi başlatacaktır. Ekonomik, tarımsal ve toplumsal zenginliği ile Malatya’mızın büyüyüp gelişmesinde büyük rolü olan Hekimhan’ın da Malatya Büyükşehir Belediyesi ile koordineli biçimde yeni dönemdeki şehircilik hamlesi içinde yer alarak sağlıklı şekilde gelişmesi için çalışacağız” dedi. 

Hekimhan’ın tüm sorunlarına vakıf olduklarını yineleyen Mahmut Levent, bu sorunlara yönelik çözüm odaklı projelerinin de hazır olduğunu söyledi. 

“Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti teşkilatımızın takdir etmesi, adaylığımıza dair karar vermesi halinde Hekimhan için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız” diyen AKP Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Mahmut Levent “Bugün itibariyle 32 yıllık memuriyet hayatımdan ayrılarak, dolayısıyla 20 yıldır yürüttüğüm Malatya Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü görevimden istifa ederek, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Hekimhan Belediye Başkanlığıiçin aday adaylığı başvurumu resmen yapmış bulunuyorum. Henüz fikir aşamasındayken bile bu ulvi ve heyecanlı yolda benimle yürüyen, beni her daim destekleyerek hiçbir zaman yalnız bırakmayan saygıdeğer Hekimhan halkına, tüm dostlarıma gönülden teşekkür ediyorum. Başvurumuzu yaptık, hayırlı olsun. Karar sayın başbakanımızın, partimizin, teşkilatımızın iradesi ile ortaya çıkacaktır. Bu hizmet yarışının sonucunda kazanan Hekimhan olacaktır, Malatya olacaktır. Cenab-ı Allah’dan hakkımızda hayırlısını nasip etmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız