SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hekimhan, Tabaroğulları İle Büyük Hizmetler Alacak"

A- A+ PAYLAŞ

31 Mart yerel seçimlerinde sona yaklaşılırken, Hekimhan ilçesi’nde cumhur ittifakı gerçekleştirdiği “Birliğin Gücüyle, Yeni Hekimhan” mitingi ile coştu. Cumhur ittifakının MHP’li Hekimhan Belediye başkan adayı Memet Tabaroğulları, “ Hekimhanlı kardeşlerimizle omuz omuza çalışacağız. Hekimhan’ı hizmetlerle buluşturacağız” dedi.

Hekimhan ilçesi Atatürk Meydanı’nda gerçekleşen mitingde MHP ve AKP'liler bir araya geldi. Coşkulu kalabalığa hitap eden  Hekimhan Belediye  başkan adayı  Tabaroğulları,  mitinge gösterilen ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti  dile getirerek Hekimhanlılara  teşekkür etti. Tabaroğulları , “Yaklaşık 2 aydır Hekimhan için projelerimizi anlattık. Hekimhan’ı 100 bin nüfusa göre planlayacağımızı, eğitimde, tarımda ve hayvancılıkta hangi projelerimiz olduğunu sizlerle paylaştım. Hekimhan Türkiye’nin ilk yüzyılını iyi geçirmedi, ancak ikinci yüzyılını en iyi şekilde geçirecek ve bölgesinin en gelişmiş merkezlerinden biri olacak.  Hekimhanlı kardeşlerimizle omuz omuza çalışacağız. Hekimhan’ı hizmetlerle buluşturacağız. Hekimhan’ın  potansiyelini biliyorum bunu en iyi şekilde değerlendireceğimize inanıyorum. 31 Mart Hekimhan’ın zaferi olacak. “ şeklinde konuştu.

AKP Malatya eski milletvekillerinden Öznur Çalık ise Hekimhan’ın değişime hazır olduğuna dikkat çekerek, “ Miting alanındaki coşkunuz ile değişime hazır olduğunuzu gösterdiniz. Sizleri tebrik ediyorum. Cumhur ittifakının pırıl pırıl , bilgi ve birikimli bir  adayı var, Memet Tabaroğulları. Onu size emanet ediyorum. 31 Mart günü ona sahip çıkacaksınız Hekimhan’ı hizmetlerle buluşturacaksınız. Yıllardır çok önemli hizmetleri Hekimhan’a getirdik. Şimdi yerel yönetimde de başarılı hizmetlere imza atmak istiyoruz. Bunu Tabaroğulları ile başaracağız. “ dedi.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, günlerdir Hekimhan halkı ile buluştuklarını ve yapacakları projeleri anlattıklarını ifade ederek, “ Artık söz Hekimhan’da, kararınızı verin 31 mart günü kullanacağınız oylarla cumhur ittifakımızın adayı Memet Tabaroğulları’na görevi verin. Ben inanıyorum ki Hekimhan Tabaroğulları ile büyük hizmetler alacak ve gelişip,ilerleyecek.” şeklinde konuştu.

Atatürk Meydanı’ndaki  coşkulu miting, mitinge  katılan milletvekili, belediye meclis üyeleri ve partillerin kürsüden halkı selamlaması ile sona erdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız