SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhanlılardan Kazancıoğlu'na Teşekkür Ziyareti

Hekimhanlılardan Kazancıoğlu'na Teşekkür Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Ankara Hekimhanlılar Derneği Ankara ve Sivas arasındaki hızlı tren RAYBÜS vasıtasıyla Hekimhan ve Malatya ya ulaşmasını sağlayan hemşerimiz DDY Genel Müdür Yardımcısı Şinasi Kazancıoğlu’na (fotoğrafta ortadaki) teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette başkan  Vahap Uzunoğlu, yönetim kurulu üyeleri Süleyman Özerol, Ertuğrul Çakmak  ve Mehmet Özhan  yer aldı. 

Kazancıoğlu; Tarihi Ankara Garı, Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı döneminde kaldığı ev, DDY Müzesi, Kule Bahçesi hakkında bilgi verdi. Hızlı tren ve RAYBÜS ile yapılan ulaşımın Ankara-Sivas-Malatya güzergâhında ve Hekimhan’da yapılacak iyileştirme çalışmaları ile yolculuk süresinin daha kısa olacağı müjdesini verdi. Hekimhan Garında yeni bir bina yapılması, bilet satış gişesi oluşturulması ile yeni kadro açılacağı, biletlerin buradan temin edileceğini dile getirdi. 

Ankara Hekimhanlılar Derneği Başkanı Vahap Uzunoğlu, “Ankara Malatya arasını 5 saatten daha az sürede ulaşmamızı sağlayan, bu konuda emek vererek  mücadele ettiğiniz için dernek olarak teşekkür ediyoruz” dedi. 

Kazancıoğlu da ziyaretten memnun olduğunu, yapılacak çalışmaları ileride kamuoyuna sunacaklarını ve Malatya hızlı tren seferleri ile ilgili güzel haberler olacağını belirtti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu 1966 (10 ay önce)
    Sayın Kazancıoğlu yıllardır TCDD de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır, neden bizim siyasiler de Karadeniz Milliyetçileri gibi böyle başarılı bürokratlarımızı daha büyük görevlere yükseltme çabası yokturdur. Koskoca Malatyamızdan üst düzey bürokratlar ve yöneticilerimizin sayısı çok azdır.
    %100
    %0
    Yanıtla