SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“Hep Beraber İstifa Edelim Dedim, O Bunu Düşünmedi”

“Hep Beraber İstifa Edelim Dedim, O Bunu Düşünmedi”
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü'nde ikinci başkanlık görevini yürüten Aziz Yalçınkaya görevinden istifa etmesi ile ilgili perde arkası aralandı. Yeni Malatyaspor, Yalçınkaya’nın sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiğini kamuoyu ile paylaşırken, Yalçınkaya’nın ise “Adil Gevrek'e, 'Olmuyor, hep beraber istifa edelim.' dediğimde o bunu düşünmedi." şeklindeki açıklaması gündeme geldi.   

Gazeteci Berk Sayar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İstifa eden Y. Malatyaspor'un Eski Asbaşkanı Aziz Yalçınkaya ile konuştum.” diyerek, Aziz Yalçınkaya’nın, “Oyuncuların maaşlarını ödeyemiyorduk. Durum kötüydü. istifa ettim. 1 hafta önce başkanımız Adil Gevrek'e, 'Olmuyor, hep beraber istifa edelim.' dediğimde o bunu düşünmedi." şeklindeki açıklamasını aktardı.   

Yeni Malatyaspor kulübünün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklama da ise, “Yönetim Kurulu üyemiz Aziz Yalçınkaya sağlık sorunlarından dolayı görevinden affını istemiştir. Aziz Yalçınkaya’ya kulübümüze hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, sağlıklı bir ömür dileriz.” ifadeleri kamuoyu ile paylaşılmıştı.  

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Kulüplerin başarısı ve başarısızlığı başkanlara bağlıdır 2 yıl önce Kayserisporun durumu bizden daha kötü idi onlarda küme düşmüştü başkanları Berna hanım Kayseri'yi iki yılda bugünkü başarılı konumuna getirdi daha önce Kayseri'de başarısız olan Hikmet hoca bu sene çok başarılı, sonuçta kulüplerin başarısında başkanlar çok önemlidir,kulübün durumunu bilen desteği kaybeden başkan zamanında görevi birakabilseydi bugün bu durumda olmazdık.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erol (2 yıl önce)
    Adem ile bitirdiniz.Arkasında Malatyalı bir hocamız Alattın GÜLERCE geldi. Bir hafta sürmedi. Bugün Cihat ASLAN getirildi. Açıkça Malatyalı hocalarla dalga geçiliyor. İnsan utanır. Malatya dan ne alıp veremediğiniz var.Malatyalı teknik heyetı bilhassa TÜFAD bir karar almalı. Teknik direktör vermemeli. Malatyalı hocalara kıyım yapılıyor. Alt yapıda kim varsa bırakmalı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • remezan (2 yıl önce)Erol isimli kullanıcı yorumuna
    Rahmetli soykan döneminde altyapı adeta futbolcu fabrikası gibi çalışırdı ilk onbirde en az 3 altyapıdan gelen oyuncu oynardı kadroda 6 ,7 alt yapı oyuncusu olurdu Adıyaman Sivas Bingöl gibi çevre illerin takımlarının ilk onbiri nerdeyse malatyadan giden oyunculardan oluşurdu ,bir çok takımda Malatyalı oyuncu görmek mümkündü,bunun en önemli nedenlerinden birisi altyapı hocaları tam yetkili idi işlerine karisilmazdi oyuncu seçmelerinde adam kayırma olmazdı bugün ise altyapıdan çıkan oyuncu yok varsada forma şansı bulamıyor üç sefer süper lige çıktık 16 yıl bu ligde oynadik bir futbol kültürü olusturamadik maalesef nereye harcandığı belirsiz paralarla üç defa kuluplerimizi batırıp kapanma durumu ile karşı karşıya geldik ama hiç ders çıkarmadık.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ft44 (2 yıl önce)
    Külubü batır küme düşür ondan sonra istifa et kurtul oh ne güzel hayat. Hiçbir sorumluluk yok haydi güle güle kahraman
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Bunları palazlandıranların hiç mi suçu yok?Klüpler çıkar ,düşer ama bir klüp çıktığı günden beri tüm Türkiyede hep skandal haberlerle gündeme geliyorsa,Klübün başındakiler malatyayı skandallarla futbol camiasının hafızasında kötü bir yer edilmesine neden olduğu uzun bir süreden beri biliniyorsa buna müsaade edenlerde suçludur.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Sayın Aziz bey bu adilsporun durumu bir haftalık bir durum olsa seni anlar ve buna inanırdık.Ama hala milletin aklıyla alay ediyorsunuz yada hepiniz uyanık geçiniyorsunuz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Gardaşım borçsuz kulübü teslim aldınız borçsuz teslim edin bu duruma düşürdükten sonra istifa etseniz ne olur etmeseniz ne olur bu Adil Gevrek denen şahsiyet hiç mi yazılıp çizilen kulağına gitmiyor bu kadar vurdumduymazlığın sebebi nedir ki yarın bu borcu hangi enayi alıp kabullenir Vallilik derhal bu işe el atıp hesabını bir bir çıkartmalı yoksa Malatyada alışkanlık yapar al isim yap borca sok git Ohh ne ala memleket Bir Malatyalı olarak kulübün bu duruma düşmesinde payı olan MBB başkanını vekilleri iş adamlarını yarın seçim sürecinde verdikleri kınaları yüzlerine çalacağız elbet hepinize yazıklar olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • yıldırım (2 yıl önce)
    Aziz Yalçınkaya nın düzgün biri olduğunu tahmin ediyordum ve adam ikinci başkan olmasına rağmen sözü para etmiyorsa ve para verilmeyen oyuncuların vebalına girmemek için istifası yerinde karar ve karakter ortaya koymuşttur. mayıs veya haziran ayında aday olmasını isterim açıkcası
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Adil Gevrek Malatyasporun tabutuna son çiviyi çakacak, üzerine de toprağı attıktan sonra gidecektir. Adam süper lige ben çıkardım, ben çıkardıysam ben indirir öyle giderim moduna mı girmiş. Koca Malatya yı esir almış. Kimse de herhangi bir müdehale de bulunamıyor. Herkes aciz kalmış. Tam da Malatya lı siyasetçi ve bürokratlara özgü bir durum. Herkes seyirci.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Söz konusu (2 yıl önce)
    Bırakın kaçın borç açın sonra kaçın yapamıyordunuz borç yokken yada azken bıraksaydınız yazıklar olsun Malatya yı rezil ettiniz…
    %95
    %5
    Yanıtla